Româncă din Italia, ea merge la vot. Tu? : „De data aceasta am decis sa ne așezăm in fața unui magazin cu produse românești, și după cum puteți sa va imaginați prin fața noastră au trecut foarte mulți români. Ca și data trecută mulți ne ignorau dar din când în când unii se opreau și ne felicitau , sau ne spuneau ca vor merge și ei la vot, alții ne întrebau cine ne plătește …”

(Last Updated On: May 13, 2019)

O româncă din Italia și-a propus să-i convingă pe români să meargă la vot, pe 26 mai. S-a oprit în fața unui magazin cu produse românești și a început un dialog de convingere cu clienții români.

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, au fost comandate 20.104.459 de buletine de vot pentru a fi folosite la secţiile de vot din România, iar pentru cele din străinătate un număr de 1.333.500 de buletine de vot, informează Hotnews.

Dobos Ionela: „EU a devenit NOI!!!
În primul rand doresc sa mulțumesc doamnei Marcela Pauliuc care s-a alăturat mie. O doamnă cu un caracter puternic, convinsa de faptul ca trebuie să ieșim la vot. Eu o numesc zâmbind Doamna Furtună 😅(fără nici o aluzie la vre-un grup, sau persoană).

Româncă din Italia, ea merge la vot. Tu? : „De data aceasta am decis sa ne așezăm in fața unui magazin cu produse românești, și după cum puteți sa va imaginați prin fața noastră au trecut foarte mulți români. Ca și data trecută mulți ne ignorau dar din când în când unii se opreau și ne felicitau , sau ne spuneau ca vor merge și ei la vot, alții ne întrebau cine ne plătește ...” 1

De data aceasta am decis sa ne așezăm in fața unui magazin cu produse românești, și după cum puteți sa va imaginați prin fața noastră au trecut foarte mulți români. Ca și data trecută mulți ne ignorau dar din când în când unii se opreau și ne felicitau , sau ne spuneau ca vor merge și ei la vot, alții ne întrebau cine ne plătește(bineînțeles ca nimeni).

Alții erau curiosi cu cine votăm (evident ca noi am ținut secret votul nostru, ca să fiu sinceră nu știu nici cu cine votează doamna 😅) dar cei mai mulți ne-au întrebat unde sunt secțiile de votare, bineînțeles ca noi le-am dat toate informațiile necesare.

Româncă din Italia, ea merge la vot. Tu? : „De data aceasta am decis sa ne așezăm in fața unui magazin cu produse românești, și după cum puteți sa va imaginați prin fața noastră au trecut foarte mulți români. Ca și data trecută mulți ne ignorau dar din când în când unii se opreau și ne felicitau , sau ne spuneau ca vor merge și ei la vot, alții ne întrebau cine ne plătește ...” 2

Mulțumesc în mod special și domnului Nicolae Daniel pentru ca s-a alăturat acestui indemn. FELICITĂRI
Eu revin cu apelul : Români, ieșiți la vot! Indiferent de culoarea politica, trebuie sa ieșiți la urne, pentru ca doar așa demonstrați ca va pasă de țara noastră!!!

Semnat: EU cetățean român!”