Român din Spania: „Am simtit toată viața ca guvernul român m-a părăsit când aveam nevoie de el…Am stat 13 ani fără documente romane in Spania …Nu intelegeam politica, am crescut si acum stiu ca daca nu votez, este egal cu faptul ca si cum as vota pe PSD sau altu care nu as vrea. Cam asa este, recunosc ca am gresit, dar se invata. Ne vedem …”

(Last Updated On: May 22, 2019)

Un român stabilit în Spania spune că a greșit pentru că nu a votat până acum. Orice vot ratat este un vot pentru PSD, spune acesta.

Și investitorii străini ii indeamna pe romani sa mearga, duminica, se voteze atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendumul pe justitie.
Consiliul Investitorilor Straini subliniaza ca referendumul din 26 mai este important pentru cetateni, pentru mediul de afaceri, dar si pentru economie, potrivit ziare.com.

Român din Spania: „Am simtit toată viața ca guvernul român m-a părăsit când aveam nevoie de el...Am stat 13 ani fără documente romane in Spania ...Nu intelegeam politica, am crescut si acum stiu ca daca nu votez, este egal cu faptul ca si cum as vota pe PSD sau altu care nu as vrea. Cam asa este, recunosc ca am gresit, dar se invata. Ne vedem ...” 1

Maximiliano Daniel Nica, administratorul paginii El Rumañol, a scris pe Facebook: „Eu recunosc ca nu am fost in viata mea la vot. Nici pt România nici pt Spania. Foarte multa lume e pusa pe jar cu “votează” “eu yes la vot” zeci de video-uri pe retele de zeci de personaje publice, numa “votează” “votează” peste tot. Dar eu stau sa analizez de ce oare n-a votat lumea ca mine? Hai sa va dau explicația mea:

1. Am simțit toată viata ca guvernul roman ma părăsit si când aveam nevoie de el, nu bete in roate peste tot
2. De fiecare data in ultimii 30 de ani când Tatăl meu a zis ca “asta cred ca va salva România” a greșit, după câțiva ani tot om de ca..t era si ala.
3. Am pierdut absolut toată încrederea in democrația romana, cunoscuți in toată Europa ca nație de politici corupți, nu exista nici un candidat care sa para ca va schimba ceva cu adevărat

4. Ca sa votez îmi trebuia buletin, cu am venit de mic copil nu aveam buletin sau pașaport, ca sa mi-l fac trebuia sa merg in România, ca sa merg acolo îmi trebuia timp si bani, ce nu aveam. Am stat 13 ani fără documente romane in Spania, doar cu NIE

5. Nu înțelegeam politica, am crescut si acum știu ca daca nu votez, este egal cu faptul ca si cum as vota pe PSD sau altu care nu as vrea.

Cam asa este, recunosc ca am greșit, dar se învață. Ne vedem pe 26 la consulatul din Little Romania 💪”