(Last Updated On: May 11, 2019)

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis un mesaj de mulțumire voluntarilor care participă cot la cot cu pompierii militari la intervenții.

IGSU a scris pe Facebook: „Atunci când salvezi viața unui om simți că prinzi super-puteri, iar lupta lui pentru viață devine și a ta!

Respect! IGSU: „Atunci când salvezi viața unui om simți că prinzi super-puteri, iar lupta lui pentru viață devine și a ta! Gabriela și Mădălina sunt două fete care au ales să ajute, iar pentru asta s-au alăturat familiei salvatorilor!” 1

Gabriela și Mădălina sunt două fete care au ales să ajute, iar pentru asta s-au alăturat familiei salvatorilor! Hotărârea și determinarea le-a făcut să se înscrie în programul de voluntariat “Salvator din Pasiune”. Deși nu le este deloc ușor, participă cot la cot cu pompierii militari la intervenții. Ele sunt dovada că acolo unde există empatie și curaj, există și putere.

În cei 3 ani de la demararea proiectului Salvator din Pasiune peste 3.700 de voluntari au ales să își pună la dispoziție timpul și priceperea pentru salvarea de vieți.

Felicitări tuturor voluntarilor!”