Reacția Simonei Halep după calificarea în optimile Madrid Open 2019. „A fost un meci greu, pentru că ea are multă încredere şi a jucat bine în primul set, dar în setul…”

(Last Updated On: May 7, 2019)

Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid, după ce a trecut în două seturi, scor 7-5,6-1, de Johanna Konta.

„A fost un meci greu, pentru că ea are multă încredere şi a jucat bine în primul set, dar în setul al doilea am găsit ritmul şi am ştiut ce trebuie să joc împotriva ei.

Reacția Simonei Halep după calificarea în optimile Madrid Open 2019. „A fost un meci greu, pentru că ea are multă încredere şi a jucat bine în primul set, dar în setul...” 1

Cred că am jucat destul de bine şi sunt foarte fericită de această victorie. Sunt mai bine, dar sigur nu sunt aproape de sută la sută. Încerc să dau tot ce am, să fiu calmă, încrezătoare, pentru că simt jocul, mă simt bine pe teren şi trebuie doar să mă bucur de momentele petrecute pe acest frumos teren. Nu am mai jucat împotriva ei (n.r. – Viktoria Kuzmova), trebuie să văd câteva înregistrări.

E o mare provocare de fiecare dată când joc aici şi vreau să că concentrez pe mine însămi şi să văd ce trebuie să joc împotriva ei”, a spus Simona Halep, la finalul meciului, citată de digi24.ro.

Halep va evolua în turul următor, în premieră, cu jucătoarea de 20 de ani Viktoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA.

Calificarea în optimi este recompensată la Madrid cu un premiu de 80.620 de euro şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organziat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi.