Ramona Avramescu: „Meditații post-chirurgicale. In bula mea, aducerea in tara a lui Radu Mazăre a fost trăită ca o mare victorie….marea mea victorie din prezent este ca am reușit sa ma spăl pe cap. Singura. Cu un singur urlet anxios, când am scapăt dusul pe jos si am realizat ca…”

(Last Updated On: May 21, 2019)

Jurnalista Ramona Avramescu povestește experiența aducerii lui Radu Mazăre în țară prin prisma operației pe care a suferit-o zilele trecute.

Potrivit Observator TV, în prima noapte petrecută la Rahova, Radu Mazăre a fost singur în cameră şi a citit istorie şi geografie. Fostul edil spune că nu se teme de puşcăriile din ţară, după ce a trecut printr-o închisoare africană, unde nu a avut pat şi toaletă.

Ramona Avramescu: „Meditații post-chirurgicale. In bula mea, aducerea in tara a lui Radu Mazăre a fost trăită ca o mare victorie....marea mea victorie din prezent este ca am reușit sa ma spăl pe cap. Singura. Cu un singur urlet anxios, când am scapăt dusul pe jos si am realizat ca...” 1

Ramona Avramescu: „Meditații post-chirurgicale.
In bula mea (si poate si dincolo de ea), aducerea in tara a lui Radu Mazăre a fost trăită ca o mare victorie. Ceva intre câștigarea alegerilor, a Eurovision ului si a Ligii Campionilor, in funcție de gusturi/ preocupări.

La scara micii istorii personale, marea mea victorie din prezent este ca am reusit sa ma spal pe cap. Singura. Cu un singur urlet anxios, când am scapăt dusul pe jos si am realizat ca nu pot sa ma aplec sa îl iau. Mi-a luat doua ore, dar ce mai contează. Am avut îndrăzneala sa îmi pun si balsam. La final, eram la fel de exaltata ca amicii mei din bula care se uitau aseară la Antena 3.

Sigur ca pentru un american sau un olandez repatrierea unui infractor condamnat la 9 ani de închisoare pentru un prejudiciu de 114 milioane de euro este o chestie la fel de banala cum mi se părea mie acum o săptămână o planșă laterală la clasa de body ballance, unde eram cam pe la ora când azi urlam de furie ca am scapăt dusul. Dar, hei, după ce treci prin niște chestii (ca individ sau ca societate), iți mai schimbi standardele de sărbătoare.

In ce ma privește, următorul ‘mare’ obiectiv este sa fiu in stare sa votez duminica la secție, ca doar n-o sa chem urna mobila ca o baba neputincioasa. La scara mai mare a bulei/societății, zic ca o prezențâ buna la vot, peste 30%, ar fi un obiectiv rezonabil. Chiar daca pentru un olandez n-ar însemna cine știe ce. #micilevictorii”