(Last Updated On: May 17, 2019)

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a aflat la Târgu Mureș, unde a mers în mijlocul protestatarilor veniți pe treptele Spitalului Județean. În timp ce Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea fug de protestatari și sunt protejați de bodyguarzi, Sorina Pintea a trecut de jandarmi pentru a discuta cu protestatarii.

Ramon Cotizo a scris pe Facebook: „Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a fost singura care a avut curajul sa intre între protestatarii de la Mureș să îi asculte și să vorbească cu ei!

(Video) Ramon Cotizo: „Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a fost singura care a avut curajul sa intre între protestatarii de la Mureș să îi asculte și să vorbească cu ei!La un moment dat, a dat mana unui jandarm la o parte, ca sa poata explica oamenilor ce si cum!Trebuie sa recunosc ...” 1

La un moment dat, a dat mana unui jandarm la o parte, ca sa poata explica oamenilor ce si cum!
Trebuie sa recunosc, e un comportament neobisnuit pentru un PSD-ist!

Iar pentru sefuletul jandarmilor, acel domn colonel, Rambo wannabe, RUSINE!
Sa ameninti un minor si sa il faci responsabil pentru nemultumirile oamenilor, te descalifica profesional si te transforma in angajatul lunii pentru PSD!”.

Premierul Viorica Dăncilă, ministrul Sănătății, Sorina Pintea și ministrul Economiei, Niculae Bădălău, au fost joi într-o vizită de lucru în județul Mureș, mai exact la Spitalul Județean de Urgență, potrivit Libertatea.

Câteva zeci de persoane s-au strâns pe treptele Spitalului Județean pentru a-și striga nemulțumirile.

Vezi aici Video de la min 8:30:

Revenim cu detalii!