Premiere. Polițistul din München născut in Brașov si care a vorbit la portavoce in limba română pentru votanții români va avea consumație gratuită pe Viață din partea unui club din Brașov!

Cozile interminabile de la secțiile de votare din diaspora i-a lăsat pe mii de români fără posibilitatea de a vota la scrutinul de ieri. La secția de votare din Munchen românii au stat și 8 ore pentru a vota.

Un ajutor nesperat a venit din partea polițiștilor germani care au construit un gard și au transformat zona în teritoriu al consulatului, pentru ca toți românii aflați acolo să poată vota.

Premiere. Polițistul din München născut in Brașov si care a vorbit la portavoce in limba română pentru votanții români va avea consumație gratuită pe Viață din partea unui club din Brașov! 1

Unul dintre polițiști este născut în Brașov și a vorbit la portavoce în română.

Pentru gestul său, localul brașovean Kruhnen Musik Halle, a decis să îi ofere polițistului titlul de Membru de Onoare și consumație gratuită pe viață.

„Pe politistul din Munchen nascut in Brasov si care a vorbit la portavoce in limba romana il numim MEMBRU DE ONOARE al cluburilor noastre si are consumatie gratuita la noi PE VIATA ! Speram ca va ajunge aceasta postare la el si apoi el va ajunge la noi. Premiere. Polițistul din München născut in Brașov si care a vorbit la portavoce in limba română pentru votanții români va avea consumație gratuită pe Viață din partea unui club din Brașov! 2

Vlad Ursulean a relatat ieri pe Facebook despre acest moment: „„Final fericit la München, unde poliția a luat inițiativa de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și acum consideră că sunt pe teritoriul consulatului, deci vor vota cu toții.

Unul dintre polițiști e născut în Brașov și ne-a vorbit la portavoce în română.

Rămâne enervarea de peste zi – peste 8 ore de stat la coadă și mulți oameni care au renunțat, dar e înduioșător să vedem autorități care iau măsuri în sprijinul publicului și le anunță calm, liniștind instant o mulțime furioasă”.