Update. Poliția Română, primele precizări despre Evadarea lui Radu Mazăre, prezentată de România TV

(Last Updated On: May 17, 2019)

România TV a anunțat vineri seara, pe surse, că Radu Mazăre a evadat di închisoarea din Madagascar. Poliția Română a reacționat.

Update
Prima instituție care a reacționat a fost Poliția Română. Într-un răspuns oferit STIRIPESURSE.RO, Poliția Română a precizat că nu a primit nicio informație, din Madagascar, despre o posibilă evadare a lui Mazăre.

Update. Poliția Română, primele precizări despre Evadarea lui Radu Mazăre, prezentată de România TV 1

”În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens.”, precizează Poliția Română pentru STIRIPESURSE.RO.

Interesant este că Poliția nu neagă evadarea, polițiștii spun doar că nu au primit o informare oficială. Neoficială or fi primit?

Revenim cu detalii!

Polițiștii români care îl vor escorta pe Radu Mazăre în țară au ajuns în Madagascar. Aceștia urmează să întocmească toate documentele extrădării, iar duminică se vor întoarce împreună cu Radu Mazăre, iar luni, 20 mai acesta va ajunge în țară.

Acesta va fi prezentat judecătorilor din cadrul Curții de Apel București, pentru a confirma mandatul de arestare, iar apoi va fi mutat într-un penitenciar.