Pățania unui taximetrist român din Anglia căruia i s-a furat mașina cu tot cu client. ”Te rog, prietene, lasă-mă să cobor!”

(Last Updated On: May 13, 2019)

Corneliu C., un român taximetrist în Plymouth, sudul Angliei, a trecut printr-o întâmplare de coșmar, după ce i s-a furat mașina cu tot cu clientul care era pe bancheta din spate.

Bărbatul spune că oprise lângă un bancomat, pentru că pasagerii pe care tocmai îi luase nu aveau bani. ”În timp ce așteptam, s-au apropiat mai mulți tineri, care au început să sară pe taxi și să tragă de uși”, povestește Corneliu.

Pățania unui taximetrist român din Anglia căruia i s-a furat mașina cu tot cu client. ”Te rog, prietene, lasă-mă să cobor!” 1

Îngrijorat că mașina ar putea fi avariată, românul a coborât pentru a-i alunga, dar unul din acesi tineri a urcat la volan și a demarat în trombă, fără să țină cont de faptul că un pasager era încă pe bancheta din spate, scrie stirileprotv.ro.

Camera din interiorul taxi-ului a surprins criza de panică pe care a avut-o clientul: ”Te rog, prietene, lasă-mă să cobor!”

”A fost norocos că nu a omorât pe nimeni și nici nu s-a răsturnat. Conducea ca un terorist”, a spus românul.

Taxiul a fost abandonat la câteva străzi distantă și a fost găsit de poliție, însă autorul încă este căutat.