(Last Updated On: May 13, 2019)

Un gest de omenie a fost prezentat zilele trecute pe Facebook. Aflat în supermarket, un tânăr a observat un bătrân care se plimba trist printre rafturi și i-a făcut o bucurie.

Pe Facebook, Giani Lupu a scris: „Vineri, 3 Mai 2019. Carrefour Felicia. L-am urmărit printre rafturile de legume pe bătrânelul din imagini mai bine de 30 de minute. Cu coșul gol, se plimba trist printre rafturi, gustând din când în când câte o bucățică.

Nimeni nu-l băga în seamă. Mi s-a rupt inima. L-am abordat respectuos, întrebându-l dacă îmi permite să îi umplu coșul de cumpărături, pe cheltuiala mea. La început a refuzat, dar după ce am insistat, i s-a înseninat fața și mi-a spus “boda prosti”.
Omenie. Giani: „Carrefour. L-am urmărit printre rafturile de legume pe bătrânelul din imagini... Nimeni nu-l băga în seamă. Mi s-a rupt inima. L-am abordat respectuos, întrebându-l dacă îmi permite să îi umplu coșul de cumpărături, pe cheltuiala mea. La început a...” 1

Nu a vrut nimic. Pentru fiecare produs a trebuit să insist de câteva ori, să îl asigur să nu își facă griji. După ce am plătit la casă, l-am ajutat să le împacheteze, și l-am rugat dacă putem face o poză.
Omenie. Giani: „Carrefour. L-am urmărit printre rafturile de legume pe bătrânelul din imagini... Nimeni nu-l băga în seamă. Mi s-a rupt inima. L-am abordat respectuos, întrebându-l dacă îmi permite să îi umplu coșul de cumpărături, pe cheltuiala mea. La început a...” 2

Nu m-a interesat nimic, decât să îl ajut. Acum, după ce ne-am despărțit am o stare de bucurie ce nu poate fi exprimată în cuvinte. Nu vreau likeuri. Faceți și voi o faptă bună din când în când”.