Olguța Vasilescu supărată pe Iohannis: „Oftică-te, “Gălăgie”…Lui Blokannis nu îi place că facem prea multe inaugurări la drumul expres Pitești -Craiova! …Oltenia va avea…”

(Last Updated On: May 22, 2019)

Lia Olguța Vasilescu s-a supărat pentru că președintele Klaus Iohannis a râs de faptul că la Craiova se vor inaugura a zecea oară lucrările la drumul expres spre Pitești.

“Liderii europeni nu vin sa se amestece in probleme foarte concrete, nici măcar nu menționează aceste chestiuni, pentru ca nu se face sa te amesteci in politica interna a altuia.

Olguța Vasilescu supărată pe Iohannis: „Oftică-te, "Gălăgie"...Lui Blokannis nu îi place că facem prea multe inaugurări la drumul expres Pitești -Craiova! ...Oltenia va avea...” 1

Nu a venit nimeni sa-mi spună ca de ce in Oltenia se inaugurează a zecea oara miercuri drumul expres spre Pitești. Daca n-ar fi de plâns, ar fi de ras. Nici alte chestiuni economice, contrar celor speculate, nu s-au discutat”, a spus Klaus Iohannis, marti, la evenimentul de lansare a cartii sale in Craiova, potrivit ziare.com.

Olguța Vasilescu pe Facebook: “Lui Blokannis nu îi place că facem prea multe inaugurări la drumul expres Pitești -Craiova! Până acum nu am facut niciuna! Ne-au mintit și Berceanu și Orban și Boagiu și Șova că vom face și noi am tot sperat! O fi vreunul dintre ei din partidul lui? Nici mâine nu inaugurăm ceva. Dar incepem construcția.

Și tot PSD pune prima lopată. Oltenia va avea drumul expres în regim de autostradă, în ciuda blocajelor celui care nu voia ministru din zona această. Oftică-te, “Gălăgie”!”