Mirel Axinte: „Dragnea și Jandarmeria joacă jocul lui Ceaușescu: „În decembrie 1989 eram la bunică-mea. Când au băgat grupuri de soldați cu muncitori pe stradă, m-am simțit ca după …”

(Last Updated On: May 18, 2019)

Protestatarii care manifestau la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost cu toții ridicați de jandarmi, băgați în dube și duși la poliție.

Nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru simplul motiv că manifestau pașnic împotriva lui Liviu Dragnea. Oamenii au fost luați pe sus în momentul în care au afișat un banner pe care scria ”Țara n-a votat hoția!!! Voi nu sunteți România!”, informează g4media.ro.

Mirel Axinte: „Dragnea și Jandarmeria joacă jocul lui Ceaușescu: „În decembrie 1989 eram la bunică-mea. Când au băgat grupuri de soldați cu muncitori pe stradă, m-am simțit ca după ...” 1

Mirel Valentin Axinte a scris pe Facebook: „Dragnea și Jandarmeria joacă jocul lui Ceaușescu:

În decembrie 1989 eram la bunică-mea. Când au băgat grupuri de soldați cu muncitori pe stradă, m-am simțit ca după un Sora 13 (film nord coreean cu karate). Sau un Chichicean (aveam video). Sau un western cu Piedone sau Giuliano Gemma.

Mergeai pe stradă plutind. Te ducea adrenalina. Și acum țin minte cum eram pe sub pasarelă, de la cârciuma Vedea, înspre Istru și Slobozia. Aveam 14 ani, eram cu fotbalul și cărțile, dar simțeam că ceva stă să explodeze.

Nu aveam tradiții politice în familie. Dar fusesem pe 17-18 cu maică-mea la niște prietene de-ale ei cu tradiții țărăniste-liberale. Și ascultam împreună Europa Liberă. Se vorbea de morții de la Timișoara, dar nu însemna mare lucru pentru mine. Până când am ieșit pe stradă și am văzut grupurile de 3-4 soldați+muncitori patrulând.

Nu eram un specialist în predicții politice, dar era ceva în aer. Chiar și pentru un puști de 14 ani. Pe 21 i-am zis lui mamaie că Ceaușescu cade – prima mea predicție reușită – dar încă din 17-18 mergeam pe stradă săltăreț, dus de adrenalină, ca după ce ai ieșit de la un film cu karate (cine a iești la 12-14 ani de la un film cu karate știe despre ce vorbesc).”

„Zece persoane care afişau bannere au fost ridicate de către forţele de ordine şi conduse la secţia Poliţiei Topoloveni pe motiv că participau la o adunare publică nedeclarată, după care au refuzat să părăsească zona la solicitarea forţelor de ordine.

Vezi video aici:

Au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, Ionel Flavius Tănase.