(Last Updated On: May 19, 2019)

Jurnalistul Mircea Marian povestește cum s-a trezit mama sa față în față cu premierul Viorica Dăncilă.

Viorica și-a luat porția de huiduieli și la festivalul „Urcatul Oilor la Munte”, în orașul Novaci, județul Gorj. La plecare, câteva persoane, care purtau tricouri cu mesajul „Fără hoţie ajungem departe” au huiduit-o şi au strigat „Hoţilor”, „Ruşine” şi „Demisia”, potrivit Libertatea. 

Mircea Marian: „Mama... bang, se trezește cu Viorica Dăncilă strângând mâini. Vizită secretă ... Zic: “Și ce v-a spus Dăncilă?” Tăcere 3 secunde: “A bătut apa în piuă. Că e ...” 1

Mircea Marian: „Mama, azi la 7 dimineața, se trezește cu un telefon: doamna Marian, vă așteptăm azi la clubul pensionarilor din strada….Mama, ok, se duce. Când ajunge acolo, masă de protocol și, bang, se trezește cu Viorica Dăncilă strângând mâini. Vizită secretă, madama nu mai are curaj să își anunțe programul să nu o ia lumea la huiduit.

Mama, 80 de ani, femeie la locul ei și neștiind ea cam ce se spune când te întâlnești cu ăștia (ascultă numai România Cultural și nu se uită la televiziunile “de știri”), tace când Dăncilă a dat mâna cu ea.

Zic: “Și ce v-a spus Dăncilă?” Tăcere 3 secunde: “A bătut apa în piuă. Că e jignită, că nu știu ce…”.
După care: “La mesele din jur erau numai de-ai lor și strigau: PSD, PSD! La care, și eu: Ciuma Roșie! Ciuma Roșie”.
100% true story, acu 3 ore m-a sunat să îmi povestească”.