Mircea Badea o jignește pe Viorica Dăncilă și anunță cu ce partid votează. „Imbecila planetei…Adevărul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar…”

(Last Updated On: May 22, 2019)

Viorica Dăncilă a declarat astăzi că va vota la referendumul propus de Klaus Iohannis lucru ce l-a scos din minți pe Mircea Badea care a făcut-o pur și simplu imbecilă. Nu, nu a trecut de partea protestatarilor anti-PSD, doar că Mircea Badea ține cu Liviu Dragnea și are voie să se ia acum de Viorica.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, la Bacău, că va merge duminică la urne şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendumul pe justiție din 26 mai. Aceasta, în condițiile în care mai mulți lideri ai PSD și ALDE au îndemnat la boicotarea referendumului sau au făcut campanie împotriva acestuia, anunță Digi 24.

Mircea Badea o jignește pe Viorica Dăncilă și anunță cu ce partid votează. „Imbecila planetei...Adevărul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar...” 1

Mircea Badea: „In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul (…), as da ciumei roșii o opinie anti si as vota cu Tăriceanu.
Rămân însă consecvent, scrâșnind din dinți, pentru ca prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV.
P.S. Adevărul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepții cu adevărat notabile”.