(Last Updated On: May 15, 2019)

Mircea Badea este scandalizat de faptul că Iohannis se laudă că nu este huiduit și nu are nevoie de sute de jandarmi care să-l apere de români, așa cum face Liviu Dragnea oriunde merge în țară.

”Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi”, a spus Klaus Iohannis publicului care îl aştepta la teatru, o aluzie la ceea ce s-a întâmplat joi la Iași, când mitingul PSD organizat în acest oraș s-a desfășurat în tensiune.

Mircea Badea, mesaj pentru Klaus Iohannis: „ Are senzația că-l iubește lumea. Eu nu-l iubesc. Dacă te văd, te  ...” 1

Mircea Badea a comentat acest subiect, la Antena 3, în direct, potrivit DC News. Realizatorul TV a spus ce ar face dacă l-ar întâlni pe Klaus Iohannis.

”Klaus Iohannis are senzația că-l iubește lumea. Eu nu-l iubesc. Dacă te văd, te huidui. Mă doare în c*r că mă iau jandarmii și mă bagă în dubă. Ai înțeles? Iohannis, stai liniștit – eu dacă te văd, te huidui.

Nu am niciun fel de problemă, niciun fel de teamă nici de tine, nici de jandarmi, nici de #Rezist. Dar faptul că nu îl huiduie lumea și faptul că singurul care i-a zis să o ia acasă pe Kovesi a fost dus imediat la dubă… asta nu înseamnă că ești iubit, Iohannis!

Nu înseamnă nici că nu te iubește poporul, dar eu sigur nu te iubesc. Haide să vedem pe 26 mai la alegeri ce rezultat va fi”, a zis Mircea Badea.