Mircea Badea este de acord cu demisia Viorcăi Dăncilă. „PNL este câștigător al alegerilor. USR si-a peste dublat scorul precedent. Au toată legitimitatea data de popor sa preia guvernarea. Eventual in coaliție cu …”

(Last Updated On: May 27, 2019)

Mircea Badea a anunțat luni că este de acord ca Viroica Dăncilă să plece de la guvernare pentru că poporul a hotărât că PNL a câștigat alegerile. Mircea Badea a criticat-o dur zilele trecute pe Viorica Dăncilă.

Mircea Badea: „PNL este câștigător al alegerilor. USR si-a peste dublat scorul precedent.
Au toată legitimitatea data de popor sa preia guvernarea. Eventual in coaliție cu Băsescu pe care poporul l-a băgat in parlament, in timp ce pe Tăriceanu nu.
Așa a hotărât poporul, așa trebuie sa se întâmple”.

Înainte de alegerile europarlamentare, Mircea Badea a spus, potrivit DCnews.ro.: “UDMR a decis să nu mai susțină PSD – ALDE. Ok, ce este de comentat cu privire la acest lucru? Iei act și atât. Că Guvernul poate să și cadă la un moment dat… da, într-o aritmetică fluidă, depinde și ce se întâmplă și la alegerile europarlamentare. Eu v-am zis că nu am nicio problemă să cadă Guvernul. Niciuna! Să nu mai fie Dăncilă premier mi se pare chiar bine după ce a girat dileala lui Werner.

Mircea Badea este de acord cu demisia Viorcăi Dăncilă. „PNL este câștigător al alegerilor. USR si-a peste dublat scorul precedent. Au toată legitimitatea data de popor sa preia guvernarea. Eventual in coaliție cu ...” 1

Aș da-o jos pe Dăncilă acum dacă ar depinde de mine, indiferent cine vine în loc. Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Nu am nicio străbatare. Singura mea agendă, ca cetățean banal, este binomul SRI – DNA. Altceva nu mă interesează. Votez pe oricine se declară împotriva SRI – DNA”.