Supărare. Mircea Badea: „Aș da-o jos pe Dăncilă acum …Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Nu am nicio străbatare. Singura mea agendă este …”

(Last Updated On: May 24, 2019)

Supărare mare la Antena 3 după ultimele rezultate din sondajul IMAS. PSD este pe locul 2 cu șanse mari să cadă pe 3, întrecut de PNL și Alianța USR/PLUS. Cum Dragnea este cu un picior în pușcărie, toate privirile se îndreaptă spre Viorica Dăncilă. Mai rămâne sau nu în funcție. Viorica a făcut un pas timid de apropiere față de Iohannis și a anunțat că va merge la Referendum. Lucru ce l-a scos din minți pe Mircea Badea.

“UDMR a decis să nu mai susțină PSD – ALDE. Ok, ce este de comentat cu privire la acest lucru? Iei act și atât. Că Guvernul poate să și cadă la un moment dat… da, într-o aritmetică fluidă, depinde și ce se întâmplă și la alegerile europarlamentare. Eu v-am zis că nu am nicio problemă să cadă Guvernul. Niciuna! Să nu mai fie Dăncilă premier mi se pare chiar bine după ce a girat dileala lui Werner.

Supărare. Mircea Badea: „Aș da-o jos pe Dăncilă acum ...Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Nu am nicio străbatare. Singura mea agendă este ...” 1

Aș da-o jos pe Dăncilă acum dacă ar depinde de mine, indiferent cine vine în loc. Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Nu am nicio străbatare. Singura mea agendă, ca cetățean banal, este binomul SRI – DNA. Altceva nu mă interesează. Votez pe oricine se declară împotriva SRI – DNA”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Dacă Mircea Badea și-a permis să o facă imbecilă, Carmen Avram o laudă și spune că este un premier foarte bun. Viorica trebuie ținută în puf acum de PSD, mai ales dacă Dragnea va intra luni seară la închisoare.

Carmen Avram susține că Viorica Dăncilă va rămâne premierul României până în anul 2020 când vor urma alegerile parlamentare și infirmă toate zvonurile potrivit cărora ar urma să fie dată afară din Executiv.

”În permanență apare câte un scandal. Cel cu premierul Viorica Dăncilă a fost unul dintre factorii care m-au convins să intru în politică. Viorica Dăncilă este un premier foarte bun.

Supărare. Mircea Badea: „Aș da-o jos pe Dăncilă acum ...Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Nu am nicio străbatare. Singura mea agendă este ...” 2

Dincolo de asta, este un om cu un caracter foarte bun și este un gospodar foarte bun. Exact cum spuneau domnul președinte Liviu Dragnea și domnul Călin Popescu-Tăriceanu, Viorica Dăncilă va rămâne în fruntea Guvernului până în 2020. Nu cred că are vreun motiv să se teamă și nici ca strategie nu ar fi bine ca PSD să facă o mișcare”, a spus Carmen Avram, în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV, preluată de DCnews.ro.

Trebuie sau nu să-și dea demisia Viorica Dăncilă?