(Last Updated On: May 15, 2019)

Jurnalistul Adelin Petrisor face o comparație între modul cum ministrul Sănătății se implică în cazurile medicale ale vedetelor. În cazul lui Liviu Dragnea ministrul nu a oferit nicio informație chiar dacă are funcție publică, a treia din stat. La Mihai Constantinescu, ministrul oferă detalii despre starea acestuia chiar dacă familia a rugat-o să nu ofere informații.

Mihai Constantinescu este internat la spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa, după ce soţia l-a găsit inconştient în casă, anunță Stirile Pro Tv.

Ministrul Sănătății și cazurile Liviu Dragnea vs Mihai Constantinescu. Adelin Petrisor: „Mihai Constantinescu este in stare foarte grava. Familia le-a interzis doctorilor sa faca publice informatii medicale. Ministrul sanatatii a vorbit insa cu ...” 1

Adelin Petrisor: „Mihai Constantinescu este in stare foarte grava. Familia le-a interzis doctorilor sa faca publice informatii medicale. Ministrul sanatatii a vorbit insa cu jurnalistii, le-a spus ca artistul a mai facut un stop dupa internare, ca a fost resuscitat si e intubat.

Prin martie, jurnalistii au intrebat-o pe doamna Sorina Pintea despre starea lui Liviu Dragnea, care disparuse brusc din spatiul public si se internase in secret intr-un spital privat. Ce a zis atunci ministrul?

“Domnul președinte Liviu Dragnea este în acest moment pacient. Prin urmare, nici ministrul Sănătății nu poate da informații despre starea de sănătate dacă dumnealui nu dorește.” Da, asa e viata neadreapta. Si pacientii sunt de mai multe feluri…