(Last Updated On: May 17, 2019)

Ordonanța de Urgență care face mai ușoară aplicarea de amenzi celor care fac transport de persoane folosind aplicații de tipul Uber, Bolt sau Clever a intrat în vigoare în 16 mai, iar polițiștii au început deja să aplice sancțiuni.

Pentru a veni în ajutorul șoferilor, companiile de ride-sharing și-au declarat disponibilitatea de a-i susține financiar și juridic pe cei care sunt sancționați, informează startupcafe.ro.

Lucian Mindruta: „Dragi șoferi de Uber, va propun o răzbunare simpla pentru tot ce vi se întâmplă acum”: 1

Lucian Mindruta a scris pe Facebook: „Dragi șoferi de Uber, va propun (inspirat de un coleg de pe fb) o răzbunare simpla pentru tot ce vi se întâmplă acum:
Pe 26 mai, duceți oamenii la vot gratuit!

Atât. Nu contează cu cine votează, nici sa nu-i întrebați… Pur si simplu puneți de la voi juma’ de rezervor de benzina si duceți cat mai mulți sa voteze.
Aplicația poate seta un cost zero pentru transportul care are ca destinație secția de votare sau, mai simplu, orice școală (caci in ele se organizează alegerile).

Cred ca ar fi o palma civica si un mod de protest mai eficient si mai simțit decât orice forma de lobby sau comunicat de presa.
Gratis, la vot, cu Uber si Bolt.
Se aude?”