Liviu Dragnea, mesaj după ce a blocat total orașul Târgoviște cu Jandarmeria și Poliția. Știți când autoritățile au închis ultima oară un oraș?

(Last Updated On: May 19, 2019)

Rămas în urmă cu scorul electoral, Liviu Dragnea este acuzat că a blocat orașul Târgoviște. Dacă la Iași forțe impresionante ale Jandarmeriei au blocat centrul orașului, de această dată Dragnea a blocat orașul Târgoviște cu totul. În oraș au avut voie să intre doar cei de la PSD. Frica de protestatari îl va face să blocheze și granițele României?

Municipiul Târgoviște a fost, duminică, un oraș închis pentru desfășurarea mitingului PSD, anunță G4Media.  Polițiști au fost plasați la intrările din oraș și nu au lăsat nicio mașină să intre în municipiu în afara celor care îi aduc pe social-democrați la miting.

Liviu Dragnea, mesaj după ce a blocat total orașul Târgoviște cu Jandarmeria și Poliția. Știți când autoritățile au închis ultima oară un oraș? 1

Mirel Valentin Axinte: „Autoritățile au închis Târgoviște pentru mitingul PSD. Nu e o figurăde stil. E realitatea. Nicio mașină nu mai poate intra în oraș, în afara celor ale PSD. În acest moment Târgoviște e închis și izolatde restul țării.

Știți când autoritățile au închis ultima oară un oraș?
Yep, răspunsul e corect. E vorba de Timișoara, în decembrie 1989”

După ce a blocat orașul Târgoviște, Liviu Dragnea a transmis un mesaj pe Facebook: „Astăzi am fost la Târgoviște să le spunem românilor că economia crește. O spun cifrele Institutului Național de statistică, nu doar noi.

Economia crește cu peste 5%, deși Iohannis a vorbit mereu de falimentul politicii noastre. Economia crește cu peste 5%, deși instituțiile internaționale au prezis o creștere de 3%.
Este a zecea oară când străinii se înșeală în privința creșterii pe care PSD a imprimat-o României. Cu toate astea, Iohannis și opoziția defilează cu datele greșite. De ce? De ce președintele țării, în ciuda rezultatelor bune, nu vrea să audă de ele? De ce președintele țării refuză să le recunoască? De ce președintele țării nu-și apără țara? Pentru că nu-i pasă de ea. El preferă ca România să piardă, decât să aibă dreptate PSD.

Dar dacă tot vorbim despre economie, știm cu toții că Iohannis are și el o realizare. Una singură: industria urii. Iohannis a făcut din ură principala sa activitate. A răspândit-o în politică. A răspândit-o și în societate. A împărțit românii în două tabere. I-a dezbinat, i-a învrăjbit. A făcut din putere o obsesie. A făcut din impotența lui politică un război între români.
Iohannis a desăvârșit ceea ce au inventat alții: președinția bazată pe ură, pe dezbinare, pe conflict. Președinția îndreptată împotriva propriei țări, a propriului popor.

România merită mai mult!”