Liviu Avram: „A izbutit-o Victor Ponta: Duminică e singura zi în care fiecare dintre noi e mai puternic decât Liviu Dragnea” …„Dacă Dragnea câștigă alegerile pregătiți-vă pentru ce este mai rău”

(Last Updated On: May 22, 2019)

Fostul premier Victor Ponta a transmis un avertisment miercuri seara la Digi 24: „Dacă Dragnea câștigă alegerile pregătiți-vă pentru ce este mai rău”

Jurnalistul Liviu Avram: A izbutit-o Victor Ponta: „Duminică e singura zi în care fiecare dintre noi e mai puternic decât Liviu Dragnea”.

Cât era premier și lider PSD, mă miram de ce mulți, inclusiv dușmani de-ai săi precum Băsescu, ziceau despre el că, totuși, e un tip inteligent. Eu nu vedeam niciun dram de inteligență în discursul său: rudimentar și plin de clișee și lozinci – cam așa cum vorbește acum Liviu Dragnea.
Liviu Avram: „A izbutit-o Victor Ponta: Duminică e singura zi în care fiecare dintre noi e mai puternic decât Liviu Dragnea” ...„Dacă Dragnea câștigă alegerile pregătiți-vă pentru ce este mai rău” 1

Acum descopăr un Ponta mult mai sofisticat decât îl arătau discursurile sale din vremea când era puternic. Oare asta înseamnă „să-ți ia puterea mințile”? Îți ia și cuvintele? Sau așa îi învață pe ei la școala de politicieni, să vorbească doar în termeni de „Ana are mere”?

Victor Ponta, la Digi 24, citat de stiripesurse.ro: ”Nu este doar o secvență cu huiduielile Vioricăi Dăncilă și a PSD-iștilor. Este un fenomen. Le-am spus foștilor mei colegi încă de anul trecut că toată ura împotriva lui Dragnea se va revărsa asupra PSD, apoi asupra tuturor celor din PSD. Îi tot întreb de ce îl țin acolo. Ce a ajuns PSD? Un om care anunță că vrea să candideze la prezidențiale și nu poate ieși pe stradă fără jandarmi, dar vrea să fie președinte al României.

Este o atmosferă! Eu nu o apreciez pe doamna Dăncilă ca prim-ministru, dar ca om o respect. Am văzut că azi a fost făcută în toate felurile și niciun lider PSD nu a intervenit. Nu știu unde a dispărut PSD-ul și când a apărut atmosfera asta de băgat capul în pământ și mergem mai departe.

Sfidarea, imaginea asta că nu ascultăm pe nimeni, oricine este contra este dat afară, oricine zice ceva contra este automat mincinos. Toți trăim într-o realitate și ei ne spun că situația este alta. După chestia de la Topoloveni, când oamenii au fost băgați în dubă, s-a ajuns prea departe. Dacă duminica asta nu schimbăm direcția pregătiți-vă pentru ce este mai rău. Ce instituții au rămas neocupate? BNR, Consiliul Concurenței, Curtea Constituțională etc. Le va ocupa pe toate și va face tot ce poate

Un rezultat prost pentru Liviu Dragnea înseamnă un rezultat care să nu-i permită să-și anunțe candidatura la prezidențiale și ne va oferi nouă, celor de la Pro România, posibilitatea să aducem mai mulți parlamentari de la PSD. La cum arată situația în acest moment nu poți să-l dai jos de acolo fără să ai parlamentarii. Dacă nu-i spargi cuibul de acolo, atunci nu poți să-l dai jos de acolo.”