Laura Ștefan: „Ne spune ca el e roman, dar a scapăt. E in Franța de cinci ani si nu ii mai pasa de România, viata lui e aici. Ma tot gândesc la el si la cum o fi stat la coada sa voteze pentru tara aia de care a scapăt, dar care nu-i iese din minte si din sânge. Ca ăștia suntem, dragi mei: noi nu plecam senin, plecam cu inima rupta si tot dam refresh sa vedem ce mai e acasă. Trebuie sa mai …”

(Last Updated On: May 27, 2019)

375.000 de români în orașele din străinătate. Alte zeci de mii nu au putut să voteze din cauza proastei organizări a Guvernului.

Românii din străinăte care au vrut să voteze s-au plâns de proasta organizare şi de lipsa de implicare a funcţionarilor de la secţiile de votare din străinătate, anunță Digi 24.

În străinătate au votat peste 375.000 de români. Oamenii au aşteptat ore în şir la cozi, însoţiţi de copii sau în ploaie, iar mii de persoane nu au reuşit să-şi exercite dreptul la vot.

Laura Ștefan: „Într-o telecabina din Franța discutam in românește despre…despre VVD, despre partide si înscrierea mențiunilor in registrul electoral, într-un cuvânt despre România. Intervine in discuție un tip care ne spune ca el e roman, dar a scapăt. E in Franța de cinci ani si nu ii mai pasa de România, viata lui e aici. Încercam sa îl bagăm in discuție, sa ii explicam despre ce vorbim si din doua propoziții rezulta ca omul e la curent cu cele mai mici detalii ale vieții politico-sociale de la noi. Normal, zice, citesc zilnic știrile, am părintii acolo, vreau sa știu ce se întâmplă.

Laura Ștefan: „Ne spune ca el e roman, dar a scapăt. E in Franța de cinci ani si nu ii mai pasa de România, viata lui e aici. Ma tot gândesc la el si la cum o fi stat la coada sa voteze pentru tara aia de care a scapăt, dar care nu-i iese din minte si din sânge. Ca ăștia suntem, dragi mei: noi nu plecam senin, plecam cu inima rupta si tot dam refresh sa vedem ce mai e acasă. Trebuie sa mai ...” 1

Ma tot gândesc la el si la cum o fi stat la coada sa voteze pentru tara aia de care a scapăt, dar care nu-i iese din minte si din sânge. Ca ăștia suntem, dragi mei: noi nu plecam senin, plecam cu inima rupta si tot dam refresh sa vedem ce mai e acasă.

Trebuie sa mai treacă niște generații de normalitate pana când vom fi si noi printre cei multi din Europa care iau deciziile astea de plecare senin si fără nervi, știind mereu ca se pot întoarce oricând, ca au la ce si ca nu exista riscul sa vina unii si sa dea foc la tara intre timp. Hai ca se poate!”