Judecătorul Cristi Danilet, mesaj pentru Dragnea și Viorica: „Oameni sancționați pentru postări pe FB sau lasere pe clădiri, oameni amenințați cu dosare penale dacă ies la proteste – să nu creadă cineva că noi, magistrații, nu vedem toate astea și nu înțelegem ce se întâmplă în România. Vom face totul ca…”

(Last Updated On: May 19, 2019)

Judecătorul Cristi Danilet are un mesaj pentru guvernanții care îi amenință cu amenzi și anchete pe cei care îndrăznesc să-i huiduie pe Dragnea și Dăncilă.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune că ar putea fi sesizat Parchetul în cazul protestatarilor anti-PSD, pentru că “este evident pentru toată lumea că au depăşit planul contravenţional şi au trecut în cel penal”. Ea a susținut că “nuclee de activişti” încearcă să împiedice simpatizanţii PSD, cum s-a întâmplat şi la Galaţi şi la Iaşi, să desfăşoare activităţi de campanie, că această campanie electorală are o particularitate agresivă și că “din anii ’90 nu au mai fost cazuri în care să întâlnim manifestaţii şi contramanifestaţii în acelaşi loc”, informează Hotnews.

Judecătorul Cristi Danilet, mesaj pentru Dragnea și Viorica: „Oameni sancționați pentru postări pe FB sau lasere pe clădiri, oameni amenințați cu dosare penale dacă ies la proteste - să nu creadă cineva că noi, magistrații, nu vedem toate astea și nu înțelegem ce se întâmplă în România. Vom face totul ca...” 1

Cristi Danilet: „Oameni sancționați pentru postări pe FB sau lasere pe clădiri, oameni amenințați cu dosare penale dacă ies la proteste, oameni care au accesul interzis în orașe dacă nu strigă pentru unii, oameni băgați în dube dacă strigă împotriva altora – să nu creadă cineva că noi, magistrații, nu vedem toate astea și nu înțelegem ce se întâmplă în România. Doar că statutul nu ne permite să comentăm public pentru a nu fi acuzați că intrăm în anumite jocuri politice.

Însă vom face totul ca DREPTURILE OMULUI să fie respectate, căci numai așa poate fi protejată LIBERTATEA, aceasta fiind valoarea supremă ce stă la baza DEMOCRAȚIEI. Iar cât timp JUSTIȚIA va fi independentă, oamenii pot fi siguri că drepturile lor legitime vor fi ocrotite, iar abuzurile vor fi sancționate.

Iată, de asta voi ieși #șîeu la vot pe #26mai, iar la referendum voi vota #DA la cele două întrebări: este un DA pentru justiție și un DA pentru continuarea luptei împotriva corupției”.