Jandarmeria „arestează” români, Pompierii salvează români din inundații! IGSU: „În ultimele zile, pompierii din zonele afectate de vremea rea au fost aproape de oamenii care au avut nevoie de ajutor. Au evacuat persoanele aflate în pericol, au scos apa din casele și curțile cetățenilor, au întărit diguri… au făcut …”

(Last Updated On: May 21, 2019)

Ce diferență între instituțiile statului. Contează oamenii. Jandarmeria ia de pe stradă românii pașnici, la ordinul PSD, pompierii salvează oameni din inundații. Nu mai bine jandarmii să fie trimiși la inundații? Să învețe ce înseamnă omenia și nu sclavia?

Procurorii militari din București s-au autosesizat în cazul incidentelor de vineri de la Topoloveni, unde jandarmii i-au ridicat și i-au dus cu dubele la Poliție pe cei 10 protestatari care îl așteptau pe liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania: „O imagine cât o mie de cuvinte!
În ultimele zile, pompierii din zonele afectate de vremea rea au fost aproape de oamenii care au avut nevoie de ajutor.
Jandarmeria „arestează” români, Pompierii salvează români din inundații! IGSU: „În ultimele zile, pompierii din zonele afectate de vremea rea au fost aproape de oamenii care au avut nevoie de ajutor. Au evacuat persoanele aflate în pericol, au scos apa din casele și curțile cetățenilor, au întărit diguri... au făcut ...” 1

Au evacuat persoanele aflate în pericol, au scos apa din casele și curțile cetățenilor, au întărit diguri… au făcut tot ce a fost cu putință pentru a înlătura efectele inundațiilor.

Numai în cursul zilei de ieri, pompierii din 11 județe au intervenit la sute de solicitări primite din partea oamenilor.

Vă mulțumim pentru dăruire și pentru cum vă faceți treaba! Acțiunile voastre vorbesc despre voi!
Foto: ISU Bistrița”