(Last Updated On: May 17, 2019)

Candidatul la europarlamentare, Rareș Bogdan, îi îndeamnă pe români să meargă în vizită la Oradea. Fostul prezentator TV s-a declarat uluit de ce a văzut acolo.

Rareș Bogdan: „Aveți câteva poze din Oradea, orașul în care Ilie Bolojan a făcut minuni cu bani europeni! Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni!

(Foto) Rares Bogdan: „Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni! Eu, care am văzut cele mai importante orașe din această lume, sunt uluit! Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când ...” 1 (Foto) Rares Bogdan: „Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni! Eu, care am văzut cele mai importante orașe din această lume, sunt uluit! Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când ...” 2

Eu, care am văzut cele mai importate orașe din această lume, sunt uluit! Iar minunile lui Ilie Bolojan continuă. Nu doar că a pus Oradea pe harta Europei turistice, dar investește masiv și în spitale, în școli, în infrastructura de transport. Astfel de primari și președinți de consilii județene avem în PNL!

Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când muncești, când iubești oamenii dormi liniștit, deoarece i-ai făcut să râdă.

Sunt mândru că sunt coleg cu Ilie Bolojan! Oradea, Clujul, Alba Iulia, Sibiul, Timișoara, Suceava, Reșița, Sinaia și lista este tot mai lungă. Uite-așa punem România în primul rând: cu fapte!”.

(Foto) Rares Bogdan: „Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni! Eu, care am văzut cele mai importante orașe din această lume, sunt uluit! Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când ...” 3 (Foto) Rares Bogdan: „Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni! Eu, care am văzut cele mai importante orașe din această lume, sunt uluit! Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când ...” 4 (Foto) Rares Bogdan: „Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni! Eu, care am văzut cele mai importante orașe din această lume, sunt uluit! Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când ...” 5

Fondurile europene au reprezentat cheia dezvoltării fulminante din ultimii ani a municipiului Oradea.

Din 2008 administrația locală a obținut 250 de milioane de euro pentru proiecte de refacere a centrului orașului, de modernizare a sistemul de termoficare și de construire a unor poduri, informează digi24.ro.

(Foto) Rares Bogdan: „Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni! Eu, care am văzut cele mai importante orașe din această lume, sunt uluit! Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când ...” 6 (Foto) Rares Bogdan: „Trebuie să vizitați Oradea, oameni buni! Eu, care am văzut cele mai importante orașe din această lume, sunt uluit! Aveți aici fapte, dovezi că se poate! Când pui inima la treabă, când ...” 7

Edilii nu se opresc aici: au depus proiecte pentru încă 170 de milioane de euro pentru construirea de traversări subterane, zone pietonale și linii de tramvai. 80 de milioane de euro au fost deja aprobați de autoritățile europene.