(Last Updated On: May 15, 2019)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon. Ea a spus că dorește să pună capăt acestui subiect, însă au fost adversari politici care au declarat că este un bolnav închipuit.

Firea va mai suferi o intervenție la finalul lunii iunie şi a spus că speră să se încheie acest capitol urât din viaţa ei, informează digi24.ro.

(Foto) Primarul Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon 1

Primarul general, Gabriela Firea, a vorbit, în urmă cu o săptămână, la Antena 3, despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită. Firea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede.

(Foto) Primarul Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon 2 (Foto) Primarul Gabriela Firea a făcut publice fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon 3

Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu.

”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea.