Filip Havarneanu: „Mai sunt 9 zile până la alegeri şi începe deja să se simtă suflul schimbării. S-a simţit la Iaşi, la Cluj, la Galaţi şi la Târgu Mureş….Tineri precum Popoviciu Alin, la 17 ani, ne oferă o lecţie de demnitate civică extraordinară. Avem…”

(Last Updated On: May 18, 2019)

Alin Popoviciu, elevul in varsta de 17 ani acuzat de Jandarmerie ca a organizat protestul anti-Dancila de la Targu-Mures, a anunțat pe Facebook că va fi amendat cu 3.000 de lei.

Elevul in varsta de 17 ani acuzat de Jandarmerie ca a organizat protestul anti-Dancila de la Targu-Mures, a anunțat pe Facebook că va fi amendat cu 3.000 de lei.

Filip Havarneanu: „Mai sunt 9 zile până la alegeri şi începe deja să se simtă suflul schimbării. S-a simţit la Iaşi, la Cluj, la Galaţi şi la Târgu Mureş....Tineri precum Popoviciu Alin, la 17 ani, ne oferă o lecţie de demnitate civică extraordinară. Avem...” 1

Filip Havarneanu: „Mai sunt 9 zile până la alegeri şi începe deja să se simtă suflul schimbării. S-a simţit la Iaşi, la Cluj, la Galaţi şi la Târgu Mureş. Se simte în campaniile tot mai numeroase de mobilizare la vot şi în implicarea tot mai mare a tinerilor.

Am fost acuzaţi de indiferenţă şi pasivitate. Şi într-adevăr, o bună bucată de vreme, am fost indiferenţi şi pasivi. Într-o politică cu seva trasă din rădacinile corupţiei, incompetenţei şi lăcomiei, am preferat sa hibernăm. Dar “iarna vrajbei noastre” începe să se încheie.

Tineri precum Popoviciu Alin, la 17 ani, ne oferă o lecţie de demnitate civică extraordinară. Avem cu toţii datoria, nu numai să-l susţinem, ci să-i demonstrăm, lui şi generaţiei sale, că pot spera. Că viitorul lor nu va mai fi furat, ci va înflori într-o politică a valorilor reale: onestitate, demnitate, integritate.

In luna în care vedem în jur natura prinzând din ce in ce mai multă viaţă, duminică, pe 26 mai, haideţi să arătăm că acum începe primăvara noastră!”

Alin Popoviciu, un tânăr în vârstă de 17 ani, care a fost amenințat că va fi amendat de șeful Jandarmeriei Mureș, pentru că a organizat protestul de la Spitalul Județean față de sosirea Vioricăi Dăncilă, i-a transmis un mesaj premierului.

Adolescentul a scris un mesaj pe pagina sa de facebook adresat premierului Viorica Dăncilă, care s-a declarat astăzi consternată de primirea de care a avut parte la Spitalul Județean din Târgu-Mureș, acolo unde protestatarii au venit cu coroane funerare și lumânări și au scandat împotriva actualei guvernări, informează digi24.ro.

Alin Popoviciu îi transmite Vioricăi Dăncilă că a fost „primită exact așa cum merita”: „După ce ne-a vizitat la Tîrgu-Mureș unde a fost primită exact așa cum merită, Dăncilă ne-a catalogat drept fiind persoane fără perspective și fără idei, dornice de dezbinare”, scrie el în deschiderea mesajului.

„Stimată doamnă, vă anunț că știu ce vreau de la viață și am câteva obiective foarte bine fixate în gând! Credeți-mă că la cei 17 ani ai mei, mă uit în urmă cu gândul împăcat că am tras un semnal de alarmă foarte clar la Tîrgu-Mureș alături de restul mureșenilor care vă așteptau.

Exact cum mă vedeți în fotografia de mai jos, exact așa am și acum zâmbetul pe buze că la vârsta de 17 ani am reușit lucruri pe care alții nu le-au reușit într-o viață!

Dragi prieteni, vă invit să promovați cât mai departe acest mesaj pe care îl transmit în public doamnei Dăncilă, drept replică pentru faptul că ne-a catalogat într-un mod dezolant după ce am umilit-o la Tîrgu-Mureș!

Vă mulțumesc din toată inima pentru susținere și promovare, dragi prieteni de bună credință! Fără voi, toată munca mea ar fi zadarnică!”, a scris adolescentul pe rețeaua de socializare.