Dragnea și lucrurile bune pentru România. Sorin Ionita: „Când ne-or trece nervii şi ne liniştim un pic, va trebui să-i mulţumim lui Dragnea pentru că a făcut posibile trei lucruri în premieră absolută”:

(Last Updated On: May 27, 2019)

Mobilizare fără precedent la alegerile europarlamentare și la referendum.  Aproape 9 milioane de români au votat ieri.

După numărarea a aproximativ 98% din totalul voturilor din România și aproape 60 % din cele din străinătate, PNL conduce cu 27,69%, urmat de PSD cu 23,46% și USR cu 22,61%, transmite stirileprotv.ro.

Dragnea și lucrurile bune pentru România. Sorin Ionita: „Când ne-or trece nervii şi ne liniştim un pic, va trebui să-i mulţumim lui Dragnea pentru că a făcut posibile trei lucruri în premieră absolută”: 1

Sorin Ionita a scris pe Facebook: „Când ne-or trece nervii şi ne liniştim un pic, va trebui să-i mulţumim lui Dragnea pentru că a făcut posibile trei lucruri în premieră absolută:

– România (51.2%) peste media europeană a prezenţei la vot, la niveluri nordice, scandinave; 10% deasupra mediei Europei de Est; peste Franţa

– Probabil cel mai civic şi centrist vot dintre cele 28 ţări membre

– Un popă greco-catolic fanatic şi pro-familie se va alătura grupului de stânga, sexo-marxist al Parlamentului European; europenii se vor cruci.”

Suciu Calin: „Iată ce poate face mobilizarea! PSD-ul n-a luat mai puține voturi decât în mod obișnuit le aduce nucleul lor dur. (patru picioare bun, două picioare rău!). Se simte însă că românii au avut de data asta pe cine vota! Referendumul va fi fără îndoială validat, ceea ce demonstrează că bunul simț a invins și că românii înțeleg că justiția e baza democrației și a statului de drept.

Muntenia rămâne ultimul bastion al PSD, Moldova s-a trezit!
Au întrat în PE, PRO România,PMP și UDMR. ALDE (PSD-ul deghizat), NU!

Asaltul submediocrității, imposturii și corupției costă! Dragnea și Tăriceanu și-au tras serios partidele în jos și în aceste partide CLAR urmează seisme! Nici UDMR n-ar fi meritat să intre în PE, dar a trecut pragul, pentru că din păcate naționalismul minorităților primează în fața judecății obiective. UDMR demonstrează încă o dată cât sunt de toxice partidele etnice, atât pentru minoritate (le monopolizează exprimarea politică și îi sabotează ecoonomic) cât și pentru majoritate (militează constant împotriva intereselor țării gazdă).

Așa cum personal am opinat întotdeuna, Independenții au confirmat faptul că în România individualismul n-are șanse. Românii încep să gândească politic, pentru că s-au săturat de „personalități” și de interese individuale sau de grup.

La numărătoarea cvasifinală, PSD-ul încă a mai scăzut, propulsând PNL în poziția de câștigător. Pentru niște iluștri cvasianonimi, noi USR-PLUS ne-am descurcat mai mult decât bine, în special în marile orașe unde suntem mai bine cunoscuți. Deasemenea victoria noastră detașată în diaspora, prefigurează viitorul nostru politic dacă ne vedem serios și consecvent de treabă!

Pentru că abia de acum începe lupta noastră reală, trebuie nu doar să confirmăm încrederea acordată, dar să ne batem pentru a deveni principala forță motrice a politicii românești. Pentru că reprezentăm societatea civilă, avem oameni, avem idei, avem voința s-o facem!

Important este însă faptul că România se relansează pe scena europeană delimitându-se clar de regimurile iliberale din jur! Sperăm ca apartenența noastră europeană să nu mai poată fi pusă niciodată în discuție! Mi se pare la fel de important că deasemenea după o perioadă neagră de reprimare, abuzuri și dictat, optimismul națiunii în privința viitorului se relansează ca o floare care își deschide petalele spre soare! Forța România!”