Dragnea la Pușcărie. Robert Turcescu: „Din blocul plin de corporatiști din apropierea sediului PMP s-au auzit urale :) Se încheie o era politica, din acest moment România intra pe alt drum. PCR travestit in PDSR si apoi in PSD își…”

(Last Updated On: May 27, 2019)

Liviu Dragnea care a terorizat o țară întreagă cu modificările la legile Justiției a fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare. Trebuie să se predea Poliției.

Robert Turcescu: „Din blocul plin de corporatiști din apropierea sediului PMP s-au auzit urale 🙂
Se încheie o era politica, din acest moment România intra pe alt drum.

PCR travestit in PDSR si apoi in PSD își da obștescul sfârșit după ce ne-a bântuit ca o fantoma vreme de 30 de ani.
Hai, la treaba ca avem mult de munca!
#3,6cuexecutare”

Dragnea la Pușcărie. Robert Turcescu: „Din blocul plin de corporatiști din apropierea sediului PMP s-au auzit urale :) Se încheie o era politica, din acest moment România intra pe alt drum.  PCR travestit in PDSR si apoi in PSD își...” 1

Cristian Tudor Popescu nu mai vrea să vorbească începând despre Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a fost condamnat definitiv astăzi la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Gazetarul a considerat că politicianul este vinovat dar că nu a reușit să și-l imagineze pe Liviu Dragnea în cătușe. „Sunt sigur că nu își va băga unghia în gât ca fostul său șef, Adrian Năstase”, a spus el, potrivit Digi 24.

Să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă această sentință ar fi putut să nu fie pronunțată niciodată, dacă Liviu Dragnea și-ar fi atins unul dintre scopurile principale ale vieții și activității sale: distrugerea justiției din România”, a spus Cristan Tudor Popescu, la Digi24.