(Last Updated On: May 27, 2019)

Jurnalistul Dan Tapalaga, unul dintre cei amenințați de Liviu Dragnea, îi transmite acestuia că a ajuns la capăt.

Jurnalistul Dan Tapalaga: „Acum un an am refuzat să dau mâna cu Dragnea, ne-am întâlnit întâmplător prin grădina de la Cotroceni. Era de 9 Mai, la o recepție de Ziua Europei. Mi-a aruncat atunci amenințător: bine, atunci nu ne strângem mâna până la capăt.

Dragnea la Pușcărie. Jurnalistul Dan Tapalaga: „Acum un an am refuzat să dau mâna cu Dragnea, ne-am întâlnit întâmplător prin grădina de la Cotroceni. Era de 9 Mai, la o recepție de Ziua Europei. Mi-a aruncat atunci amenințător: bine, atunci ...” 1

Ce să zic. El a ajuns la capăt. Noi ne-am văzut mai departe de treabă, oricâte amenințări am primit. N-a fost deloc ușor, a cerut să fim anchetați penal și ar fi făcut orice să ne reducă la tăcere. Azi am simțit prima dată că țara asta scoate capul de sub apă”.

Liviu Dragnea a fost condamnat luni de Înalta Curte la 3 ani șu 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Decizia e definitivă și executorie. Completul de 5 judecători a menținut sentința din primă instanță.

Decizia a fost luată cu 4 voturi ”pentru” și 1 vot ”împotrivă”, anunță G4Media.

Cătălin Teniţă: „1278 de zile la cealaltă mititică. Ca 2020 e bisect.
Pentru cei pasionati de matematica 1278 are proprietatea foarte rara de a se gasi intre doua numere prime (twin primes)”.