Dragnea la Pușcărie. CCR nu-l mai poate ajuta! Avocatul fostei soții: „Există căi extraordinare de atac, în măsura în care …”

(Last Updated On: May 27, 2019)

Liviu Dragnea s-a bazat pe decizia CCR privind completurile de 3 judecători. Însă CCR a tot amânat decizia până a primit o condamnare cu executare.

Avocatul Bombonicăi Prodana și al Șefei Olguțe, Toni Neacșu, a explicat că în dosarul lui Liviu Dragnea se poate merge pe căi extraordinare de atac sau la CEDO, însă șansele sunt foarte mici.

Dragnea la Pușcărie. CCR nu-l mai poate ajuta! Avocatul fostei soții: „Există căi extraordinare de atac, în măsura în care ...” 1

”Eu constat că judecătorii au menținut aceleași soluții ca și la fond. Noi avocații am adus foarte multe argumente pentru a respinge acuzația de abuz în serviciu.

Există căi extraordinare de atac, în măsura în care se vor găsi motive, dar având în vedere că judecă aceeiași judecători nu sunt foarte multe șanse. Dacă vă gândiți la aceea decizie de la CCR privind completurile, ea nu va mai avea efect în acest dosar. Există și soluția unui atac extraordinar la CEDO, dar este o procedură greoaie și nu mai satisface pe nimeni.”, a spus Toni Neacșu, potrivit Antena 3.

Stoica Ionel: „Ce premieră jenantă în istoria României, președintele în funcție al Camerei Deputaților, cel de-al treilea om din stat, dublu condamnat, se duce la pușcărie!
LE: Șeful celui mai mare partid din România, aflat la guvernare”.