(Last Updated On: May 14, 2019)

Mai sunt câteva zile până la alegerile europarlamentare iar cei de la PSD în frunte cu Liviu Dragnea și-au dat seama că au nevoied e voturi dar lumea nu prea îi mai votează. Și câte măriri de salarii au făcut, și câte reduceri de taxe, toate șmecherește, înghițite de inflație. Și acum caută tot felul de discursuri radicale să-i scoată măcar pe ai lor la vot!

Însă o parte din electoratul PSD a plecat la PNL iar o bună parte la Victor Ponta, la Pro România. Așa se întâmplă când te crezi buricul planetei și îi faci proști pe SUA, Germania, Franța, Uniunea Europeană, Comisia European, Comisia de la Veneția, restul statelor democratice, milioane de români din străinătate, milioane de români din țară care vor anti-corupție

De ce este disperat Dragnea? Sebastian Lazaroiu: „Cel mai bun sondaj e Dragnea însuși. Dacă nu ești sigur că PSD are sub 30% în sondaje, urmărești cu atenție discursurile lui Dragnea. Când începe să ...” 1

Laura Stefan: „PSD e siderat ca pe unde se duce e huiduit. Pai ce credeați, ca toate porcăriile din ultimii doi ani nu se vor deconta niciodată?! Pana la urma atât le-a rămas oamenilor: sa protesteze, sa va huiduie si sa nu va voteze. Da, chestia asta cu votul doare intr-o democratie, mai ales cand vin patru randuri de alegeri si un referendum. Lasă ca va explica smecherii de consultanți cum vine de se leagă – scuzați ca pomenesc de funie in casa dvs”.

Sondaj prezentat de Academia Română, luni, potrivit stiripsurse.ro.: Cei care sigur merg la vot au ales: PSD – 26,4 %, PNL – 26,1%, Alianţa 2020 – 20,1%, Pro România – 8,5%, ALDE – 8,2%, UDMR – 4%, PMP – 3,5%, şi UNPR – 1%.

Sebastian Lazaroiu: „Cel mai bun sondaj e Dragnea însuși. Dacă nu ești sigur că PSD are sub 30% în sondaje, urmărești cu atenție discursurile lui Dragnea. Când începe să ridice tonul și să se victimizeze la limita nebunei, când minte atât de grosolan că stârnește hohote, ai confirmarea că scorul începe cu 2 și daddy speră să nu se termine cu 0”.

Adi Zăbavă: „PSD a schimbat strategia la mijlocul campaniei electorale. Dacă asumarea mitingului de la Iași a fost parte a strategiei sau doar a ieșit atât de prost încât necesita un răspuns, deocamdată nu știm.

Cert este că PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, face un efort substanțial pentru aducerea violenței pe agendă, cu scop de mobilizare. Tăria cuvintelor folosite și pericolul temei folosite dau măsura mizei.

Liniștea dorită la început s-a transformat în implozia generalizată dorită acum. Motivul? Probabil cifrele din sondaje. Cert e că subiectul e în prime time, indiferent de televiziune. Și e acolo ca să stea până la finalul campaniei, când se anunță un miting la București. Opozanții sunt obligați să nu intre în joc și să încerce să schimbe agenda”.