(Last Updated On: May 14, 2019)

Susținătorii PSD nu mai înțeleg nimic. Liviu Dragnea spune că Iohannis este sluga străinilor iar acum Liviu Pop spune că Iohannis este șeful, i-a dictat lui Frans Timmermans ce să scrie în scrisoarea trimisă autorităților române de prim-vicepreședintele CE.

Liviu Pop spune că prim-vicepreședintele Comisiei Europene este “în cârdășie” cu președintele Iohannis, care “i-a dictat ce să scrie”.

Cristina Topescu: „Voi v-ați prins ca împotriva Romaniei e o conspirație condusa de Iohannis- STRAINUL? Pana si Timmermans scrie dupa dictarea lui” 1

“Evident, că această cârdășie nu face altceva decât să aducă încă o dată în prim plan această dublă măsură, în care nu se dorește ca adevărul sau principiile să conteze, ci doar interesul pur electoral, disperarea domnului Iohannis pentru un al doilea mandat îl duce în zona aceasta a penibilului, până la urmă, pe domnul Timmermans”, a declarat senatorul PSD, potrivit Hotnews.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis le-a ”dictat” ce să scrie și asociațiilor de magistrați și experților Comisiei de la Veneția, care au criticat modificările din justiție, senatorul PSD a răspuns: ”Politica penală a unui stat o face statul. Dacă dânșii mor de grija românilor și de acest Cod Penal, care a fost modificat în conformitate cu deciziile CCR, să ia măsurile din Codul Penal din România și să le aplice în unele state membre”.

Cristina Topescu: „Voi v-ați prins ca împotriva Romaniei e o conspirație condusa de Iohannis- STRAINUL? Pana si Timmermans scrie dupa dictarea lui😂”