Cristina Topescu: „Gata! Liviu Dragnea condamnat! Asta merită! Justitie corecta! Acum sa ne facem țara bine!!!”

(Last Updated On: May 27, 2019)

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Completul de 5 judecători a menținut sentința dată în primă instanță.

Patru din cei cinci judecători ai completului s-au pronunțat pentru condamnare. Judecătorul care a făcut opinie separată a motivat posibila nelegalitate a completului de 3 judecători care a dat decizia în primă instanță. CCR trebuie să se pronunțe asupra acestui aspect, informează digi24.ro.

Cristina Topescu: „Gata! Liviu Dragnea condamnat! Asta merită! Justitie corecta! Acum sa ne facem țara bine!!!” 1

Cristina Topescu a scris pe Facebook: „Gata! Liviu Dragnea condamnat! Asta merită! Justitie corecta! Acum sa ne facem țara bine!!!”

Cristi Danilet: „Ieri, oamenii au făcut dreptate, sancționând derapajele politicienilor și punându-și speranța în noi oameni care să mențină România pe calea europeană.

Azi, judecătorii au înfăptuit justiția, sancționând infractori care și-au bătut joc de oameni și fonduri publice, reaprinzând speranța că în România legea e făcută ca să fie respectată.

 

Iată de ce e important ca justiția să fie independentă, iar cetățenii să aibă încredere în ea. Unde justiție nu e, nimic nu e!”