(Last Updated On: May 14, 2019)

Disperarea mare la PSD cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare. După mitingurtile eșuate, ministrul de Interne anunță că-i va ancheta pe cei care au protestat împotriva PSD.

Cristina Topescu: „Carmen Dan se executa. Cred ca i cauta pe ăia cu ochii injectați care bateau un psd ist batran, nu? Numai Dragnea îi stie, dar doamna Carmen il crede pe șeful ei😂.

EU INCA SPER CĂ I O GLUMA ASTA CU ANCHETAREA PROTESTATARILOR!”

Cristina Topescu: „Eu încă sper că-i o glumă asta cu anchetarea proetstatarilor! Carmen Dan se executa. Cred ca i cauta pe ăia cu ochii injectați care bateau un psd ist batran, nu? Numai Dragnea îi stie, dar ...” 1

 

“În acest moment, structurile de poliţie şi structurile de jandarmerie, cele care au intervenit, fac o evaluare serioasă, vizualizează imagini şi identifică persoane pentru a putea face ceea ce dispune inclusiv codul penal.

Vor face demersul legal de a se sesiza din oficiu, de a sesiza parchetul competent deoarece cred că este evident pentru toată lumea că au depăşit planul contravenţional şi au trecut în cel penal.

Vreau să vă asigur, în acelaşi timp, că Jandarmeria Română va permite oricărui partid politic să îşi desfăşoare campania electorală, în limitele legii “, a declarat ministrul, potrivit Digi 24.

Carmen Dan a avut, marţi, o întâlnire de lucru la Oradea, cu şefii inspectoratelor din subordine, analizând situaţia operativă din primele luni ale anului şi rezultatele măsurilor dispuse.