(Last Updated On: May 16, 2019)

Cristina Țopescu a transmis un mesaj la un an de la moartea tatălui ei, Cristian Țopescu. Spune că a luat și o decizie.

Mesajul este însoțit de câteva fotografii cu celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu, anunță Libertatea.

Cristina Topescu: „Astazi a fost o zi grea pentru mine. Si e inca, nu s a sfarsit. Nu că cele care s au scurs de un an incoace ar fi fost unele fericite. Sunt rani cu care inveti sa traiesti mai greu. Azi, la un an de la plecarea tatalui meu, am luat o decizie.

Cristina Topescu: „Azi, la un an de la plecarea tatălui meu, am luat o decizie…Astazi a fost o zi grea pentru mine …” 1

Eu am votat in 2016 cu USR, am acordat credit unor oameni noi, deci USR si datorita votului meu e in Parlament. Am cunoscut multi membri USR, multi dintre ei imi inspira incredere si o sa i sustin in continuare, daca nu mi vor insela asteptarile, deci nu neconditionat.

Deocamdata am oarecari dezamagiri in ce priveste incapacitatea opozitiei de a fi unita, de a intelege momentul crucial pe care l traim si pericolele care se prefigureaza tot mai clar.

Daca nu reusesc sa priceapa că, dincolo de ego ul si ambitiile lor, acum trebuie sa inceteze cu orice fel de atac unii impotriva altora sau impotriva presedintelui, că acum trebuie sa actioneze unit, deci si coerent, noi, romanii, ma tem ca nu i vom mai ierta.Vor pleca tot mai multi romani din tara, iar cei ramasi, intr o zi, nu vor mai iesi la vot.

Cristina Topescu: „Azi, la un an de la plecarea tatălui meu, am luat o decizie…Astazi a fost o zi grea pentru mine …” 2

Nu va merge la infinit votarea raului mai mic, frustrarile se acumuleaza si la un moment dat oamenilor nu le va mai păsa, orice-ar fi. Ăsta va fi sfarsitul nostru ca nație, vom deveni ceea ce incercam sa nu devenim, adica doar o populatie. Sau poate, daca generațiile care vin vor fi mai determinate, in loc sa plece ei afara, ii vor goni ei pe cei care conduc tara asta in bataie de joc. Nici asta nu i exclus.

Pentru că tatal meu a fost un membru al Partidului National Liberal, pentru el, in memoria lui, VOI VOTA, LA ACESTE ALEGERI, PNL. Ii datorez asta si ii spun: sper sa nu te fi inselat, totusi, cand ai ales sa fii membru al acestui partid. Nu toti membrii lui ii fac cinste, dar sper ca sunt mai multi cei buni si corecti si ca, de ceilalti, PNL va continua sa se curețe!

Cristina Topescu: „Azi, la un an de la plecarea tatălui meu, am luat o decizie…Astazi a fost o zi grea pentru mine …” 3

Votez cu PNL, dar sunt alaturi de toate partidele din opozitie mânate de dorința de a face ceva bun pentru țara asta si nu de interese personale sau de grup.Vom vedea care vor fi acelea, nu mai suntem dispusi sa fim indulgenți, am fost si iata unde am ajuns!
Doamne ajuta, iesim la vot !!!”