Cristina Neagu certată de Victor Ciutacu: „La banii care se dau în handbalul feminin mondial și la starea ta de sănătate, nimeni nu îți mai dădea poala de bani pe care o iei la CSM. Lasă-mă să cred că”

(Last Updated On: May 22, 2019)

Cristina Neagu a semnat prelungirea cu CSM București. Cea mai bună handbalistă a lumii, va avea același salariu.

Ea a cerut peste 20 de mii de euro pe luna, dar pana la urma a acceptat 18 mii de euro lunar, informează sport.ro.

Cristina Neagu certată de Victor Ciutacu: „La banii care se dau în handbalul feminin mondial și la starea ta de sănătate, nimeni nu îți mai dădea poala de bani pe care o iei la CSM. Lasă-mă să cred că” 1

“Am ales cu sufletul si am semnat prelungirea pentru ca, asa cum am declarat si acum doi ani cand m-am intors in tara, imi doresc foarte mult sa castig Liga Campionilor cu o echipa din Romania! Sezonul recent incheiat a fost unul foarte greu pentru echipa, in care rezultatele nu au fost cele scontate, dar cred ca aceasta echipa poate si merita mai mult! Vom reveni si mai puternice”, a spus Cristina Neagu.

„Cristina, cu toată dragostea și admirația pentru uriașul tău talent, ai semnat prelungirea pentru că, la banii care se dau în handbalul feminin mondial și la starea ta de sănătate, nimeni nu îți mai dădea poala de bani pe care o iei la CSM. Lasă-mă să cred că, dacă aveai o ofertă măcar similară de la Gyor, multinaționala aia care câștigă în dracii ăia mari trofee, acum citeam că ai ales performanța.

Habar n-am cât meriți, dar, cu siguranță, cele două lucruri notabile de la (re)venirea la în țară au fost schimbarea la foc continuu a antrenorilor (obicei strămoșesc la CSM) și ratarea calificării în Final 4 (penibilă premieră). Peste tot în sportul de mare performanță, acolo unde sunt și bani de cheltuit, vedetele sunt premiate financiar după îndeplinirea obiectivelor, nu în așteptarea unor minuni iluzorii.

Una peste alta, felicitări pentru asigurarea confortului financiar (nu-i de colea să iei cât cel mai de succes antrenor din lume, unul Ambros Martin), succes pe mai departe și trage echipa după tine cu rezultate. Așa cum fac Hansen, Karabatic, Gorbicz, Amorim, Groot sau Viahireva.”, a declarat Victor Ciutacu, citat de dcnews.ro.

Neagu n-a mai jucat din decembrie, cand s-a accidentat la EURO.