Cosmin Alexandru: „E oficial. Dragnea a eliberat țara de PSD. Gata, poate să plece” Alianța 2020 USR PLUS a câștigat alegerile in:

(Last Updated On: May 27, 2019)

Liviu Dragnea a fost cel mai bun agent electoral pentru USR. Dorința de a scăpa de închisoare prin modificarea Legilor Justiției a creat u val de ură de neimaginat la adresa PSD.
Rămâne de văzut dacă Viorica Dăncilă va demisiona după rezultatul alegerilor. Nu poți guverna pentru un popor care nu te mai vrea.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță (PSD), cere demisia premierului după alegerile europarlamentare.
„Pe mine nu mă surprinde deloc, ba dimpotrivă îmi confirmă așteptările. Este un moment de mare tristețe, țara a fost condusă într-un mod greșit și acestea sunt rezultatele. S-a greșit mult. În primul rând doamna Viorica Dăncilă nu are ce căuta ca premier, niciodată nu mi-a fost rușine că sunt român . Prestația doamnei Dăncilă m-a făcut să-mi fie jenă că sunt român. Singura variantă cât de cât decentă este demisia”, a declarat Robert Negoiță, potrivit EVZ. 

Cosmin Alexandru: „E oficial. Dragnea a eliberat țara de PSD. Gata, poate să plece” Alianța 2020 USR PLUS a câștigat alegerile in: 1

Cosmin Alexandru: „E oficial. Dragnea a eliberat țara de PSD. Gata, poate să plece”.

Andrei Lupu: „Dincolo de scorul total al alegerilor, exista cateva scoruri trecute cu vederea, dar care sunt, de fapt, mai relevante decât orice.
Alianța 2020 USR PLUS a câștigat alegerile in:
– Ploiesti
– Pitesti
– Targoviste
– Buzău

Cosmin Alexandru: „E oficial. Dragnea a eliberat țara de PSD. Gata, poate să plece” Alianța 2020 USR PLUS a câștigat alegerile in: 2

– Ramicu Vâlcea
– Constanta
– Craiova
– Vaslui
– Bacău
– Piatra Neamt
și alte municipii din intervalul 100.000-250.000 locuitori, in care nu încăpea nimeni, in afara de PSD și, strict accidental, PNL.

Sigur, mai sunt și Cluj, Iasi, Timișoara, dar despre ele nici nu mai are rost sa vorbim.
Mulți au spus ca suntem un grup de elitiști, care au ceva șanse printre corporatiștii din București și Cluj. Nici pe departe.

Oficial, Muntenia, Moldova, Oltenia nu mai sunt sub controlul PSD”.