Ce diferența! Emanuel Ungureanu: „Nu vom uita niciodată gazarea de la 10 august și umilirea românilor din Diaspora de ieri! Imaginile cu polițiștii germani care împart apă fraților noștri, au fost surprinse de Ciprian Dâmbean, unul dintre miile de români călcați în picioare de …”

(Last Updated On: May 27, 2019)

Jandarmii din România sunt cercetați penal după ce au gazat copii, femei și bătrâni. Polițiștii germani au oferit ieri apă românilor umiliți la vot. Cam asta este diferența.

Emanuel Ungureanu – Deputat USR: „Nu vom uita niciodată gazarea de la 10 august și umilirea românilor din Diaspora de ieri!
Imaginile cu polițiștii germani care împart apă fraților noștri, au fost surprinse de Ciprian Dâmbean, unul dintre miile de români călcați în picioare de ticăloșia și incompetența ministrului de externe, Meleșcanu.

Ce diferența! Emanuel Ungureanu: „Nu vom uita niciodată gazarea de la 10 august și umilirea românilor din Diaspora de ieri! Imaginile cu polițiștii germani care împart apă fraților noștri, au fost surprinse de Ciprian Dâmbean, unul dintre miile de români călcați în picioare de ...” 1 Ce diferența! Emanuel Ungureanu: „Nu vom uita niciodată gazarea de la 10 august și umilirea românilor din Diaspora de ieri! Imaginile cu polițiștii germani care împart apă fraților noștri, au fost surprinse de Ciprian Dâmbean, unul dintre miile de români călcați în picioare de ...” 2

O rușine pentru diplomația românească.
USR PLUS va introduce votul electronic imediat ce vom întruni numărul de voturi în acest sens.

Până acum ne-a fost respinsă această inițiativă de mai multe ori de către majoritatea PSD-ALDE.
Nu uităm!

Foto: Ciprian Dâmbean”

Adriana Stoian: „Dacă votul în diaspora nu era împiedicat, Alianța USR-PLUS era pe primul loc. Vot electronic și prin corespondență trebuie să fie cea mai mare presiune pusă de parlamentarii USR, de PLUS și de noi toți în perioada următoare.

Altfel, bătaia de joc o să se repete la și prezidențialele din toamnă și anul viitor.
Iar președintele Iohannis are obligația să afle ce s-a întâmplat în diaspora și cine e de vină pentru dezastrul repetat ieri, ambasadorii îi răspund lui. Ba, unii sunt chiar numiți în funcții de domnia sa”.