(Last Updated On: May 14, 2019)

Marea deșteaptă de la Educației, Ecaterina Andronescu, îi face cu capul pe elevi. Probabil din plăcere.

Cătălin Striblea: „Cum sa faci cu capul niste copii:“ULTIMA ORĂ Ecaterina Andronescu se răzgândește și spune că probele vocaționale de admitere la liceu se susțin de mâine.”
Aseara le amanase cu o luna. Deci nu intamplator i s-a zis Abramburica”.

S-a răzgândit! Cătălin Striblea: „Cum sa faci cu capul niste copii:“ULTIMA ORĂ Ecaterina Andronescu se răzgândește și spune că probele vocaționale de admitere la liceu se susțin de mâine.” Aseara le amanase cu o luna. Deci nu intamplator i s-a zis Abramburica” 1

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a emis un ordin prin care schimbă calendarul admiterii la liceu pentru anul școlar 2019-2020, cu două zile înainte ca examenele vocaționale să aibă loc, situația fiind aspru criticată de sindicate.

Astăzi s-a răzgândit, astfel că probele de aptitudini se vor desfășura, conform calendarului, începând de miercuri.

Potrivit edupedu.ro, preluat de Stirile Pro Tv, Ecaterina Andronescu a anulat modificarea calendarului de admitere la liceu, decisă printr-un ordin semnat luni, astfel că probele vocaționale și de limbi străine vor fi susținute de elevii de clasa a VIII-a începând de miercuri.

Ministrul a precizat că modifică doar “durata de apariție a broșurii cu oferta educațională”, adică repartizarea cifrelor de școlarizare pe licee și școli profesionale.

Potrivit sursei citate, Ecaterina Andronescu a evitat să explice de ce a semnat un astfel de ordin.