Când joacă Simona Halep cu Kiki Bertens în finala de la Madrid, pentru locul 1 mondial

(Last Updated On: May 11, 2019)

Simona Halep joacă astăzi împotriva olandezei Kiki Bertens în finala de la Madrid Open. Aceasta este cea de-a patra finală pe care Halep o joacă în capitala Spaniei.

Meciul începe de la ora 19.30 și este transmis de Digi Sport 1.

Când joacă Simona Halep cu Kiki Bertens în finala de la Madrid, pentru locul 1 mondial 1

Kiki Bertens şi Simona Halep s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, iar românca s-a impus de trei ori. Ultima oară, cele două au disputat finala de Cincinnati în 2018, când Bertens s-a impus cu scorul de 2-6, 7-6(6), 6-2.

Finala Mutua Madrid Open 2019 este cu mize uriașe pentru ambele jucătoare. Nu e vorba numai de un premiu consistent în bani, ci și de locuri importante pe care le-ar putea ocupa de luni în clasamentul WTA.

Dacă victoria îi revine româncei, ea ajunge pentru a treia oară nr. 1 mondial, dacă va câștiga olandeza, Kiki Bertens va face un salt în clasamentul WTA până pe locul 3, în timp ce Simona Halep rămâne pe locul 2, informează digi24.ro.

Simona Halep poate pleca acasă, dacă va câștiga titlul la Mutua Madrid Open 2019, cu un cec de 1,2 milioane de euro și cu 1.000 de puncte WTA, care ar propulsa-o de luni, 13 mai 2019, pentru a treia oară în carieră, în fruntea clasamentului WTA.