Bîldea Ioan: „De ce insista Dancila sa se afișeze prin Transilvania deși știe ca e huiduita peste tot? Eu cred ca vrea sa le arate pesedistilor ca ea e mai curajoasa decât Dragnea.Poate cineva o pregătește pentru …”

(Last Updated On: May 17, 2019)

Prim-ministrul, Viorica Dăncilă, ministrul Sănătății, Sorina Pintea și ministrul Economiei, Niculae Bădălău, au fost joi într-o vizită de lucru în județul Mureș, la Spitalul Județean de Urgență.

Viorica Dăncilă a fost așteptată și aici de protestatar. Câteva zeci de oameni au venit pregătiți cu pancarte anti – PSD, lumânări, dar și coroane funerare.

Bîldea Ioan: „De ce insista Dancila sa se afișeze prin Transilvania deși știe ca e huiduita peste tot? Eu cred ca vrea sa le arate pesedistilor ca ea e mai curajoasa decât Dragnea.Poate cineva o pregătește pentru ...” 1

Oamenii poarta pancarte cu mesaje precum “Viorico, Muresul nu te vrea”, “#nimic”, “PSD=cancerul sistemului de sanatate”, “Unde sunt spitalele regionale promise?” sau “Multumim pentru nimic”, informează ziare.com.

Bîldea Ioan a scris pe Facebook: „De ce insista Dancila sa se afișeze prin Transilvania deși știe ca e huiduita peste tot? Eu cred ca vrea sa le arate pesedistilor ca ea e mai curajoasa decât Dragnea.

Poate cineva o pregătește pentru preluarea PSD in caz de un rezultat sub 30%. Ar fi sublim.”

In ultimele zile, premierul Viorica Dancila a fost astepta de protestari in toate localitatile in care a mers in vizita.

Vezi aici Video de la Vizita lui Dăncilă la Târgu Mureș:

Revenim cu detalii!