(Last Updated On: May 14, 2019)

Radu Mazăre este așteptat în România să facă închisoare, 9 ani. Dara, ca Elena Udrea, a ales să fugă din țară acuzând o conspirație împotriva sa. Spre comparație, când Gică Popescu a fost condamnat la închisoare el nu a ales să fugă din țară.

Alexandru Cautis: „Diferența dintre Gică Popescu și Radu Mazăre.
O, nu, ce tupeu! Radu Mazăre cică a cerut azil politic la ONU. Nu revine în țara condusă de Liviu Dragnea, prietenul său, fiindcă se teme… Nu revine în țara în care a fost pusă moț la secția de investigat magistrați Adina Florea (Constanța), iar la CCR iubitul ei coleg, Cristian Deliorga (Constanța) fiindcă se teme…

Alexandru Cautis: „Diferența dintre Gică Popescu și Radu Mazăre. O, nu, ce tupeu! Radu Mazăre cică a cerut azil politic la ONU....Gică Popescu, deși plătise prejudiciul de care era acuzat, deși era un român cunoscut la nivel internațional (a fost chiar căpitan la FC Barcelona), a...” 1

Da, Mazăre are dreptate, în România se face poliție politică, dar este o poliție chitită să elibereze din arest la comandă politică, nu care arestează. Mazăre se teme să revină în țara unde prietenii săi și colegii săi de partid sunt la putere și se străduiesc să scape de pușcărie hoți ca el. Hahahaha!!!

Gică Popescu, deși plătise prejudiciul de care era acuzat, deși era un român cunoscut la nivel internațional (a fost chiar căpitan la FC Barcelona), a mers bărbătește la pușcărie pentru greșeala comisă. Și Gică Popescu nici nu furase terenuri publice ca Mazăre. Un bărbat adevărat are caracter nu doar bani. Oricât s-ar da mare Mazăre cu gagicile lui tot nu are bărbăție. Este un papagal împăiat pe lângă Gică Popescu!”

Gheorghe Popescu a acordat un interviu pentru presa catalană, în care a vorbit şi despre cea mai dificilă perioadă din viaţa sa, în care a fost la închisoare, potrivit Telekom Sport.

“A fost foarte complicat. Dar nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu vreau să-mi critic propria ţară. În România, avem o vorbă: ‘ce nu te omoară te face mai puternic’. Aşa am gândit şi eu. Dacă eram înainte un tip puternic, vă daţi seama cum sunt acum.

Au fost nedrepţi cu mine. A fost greu, dar am încercat să iau partea bună, parcă era o glumă de prost gust.

Familia mea a suferit, dar a fost întotdeauna alături de mine. Cel mai rău a fost că tatăl meu n-a putut suporta şi după două luni a murit după un atac de cord. Nu mi-am revenit nici acum.

Timpul petrecut la închisoare te face să te gândeşti la tot universul, să-ţi restabileşti priorităţile, să reflectezi asupra anumitor oameni, la bune şi la rele”, a spus Popescu.