Adelin Petrisor: „In ultima vreme, ministrul Razvan Cuc tot rupe teatral contracte in fata camerelor. Nu cred ca momentele acestea il vor ajuta sa construiasca autostrazi.Stiu sigur insa ca, daca mai invata 10 poezii la alegere…”

(Last Updated On: May 22, 2019)

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc s-a apucat de teatru: rupe contractele cu constructorii, în public, să-l vadă lumea. A rupt contractul cu firma care repara drumul Brașov-Bran dar și cu cea care construia centura Tecuciului.
În afară de rupered e contracte, ministrul nu este în stare de nimic.

Adelin Petrisor: „In ultima vreme, ministrul Razvan Cuc tot rupe teatral contracte in fata camerelor. Nu cred ca momentele acestea il vor ajuta sa construiasca autostrazi.

Adelin Petrisor: „In ultima vreme, ministrul Razvan Cuc tot rupe teatral contracte in fata camerelor. Nu cred ca momentele acestea il vor ajuta sa construiasca autostrazi.Stiu sigur insa ca, daca mai invata 10 poezii la alegere...” 1

Stiu sigur insa ca, daca mai invata 10 poezii la alegere (genuri diferite: comic, dramatic, filosofic, liric si forta), o poezie obligatorie din urmatoarele 3: George Bacovia-Da…, Mihai Eminescu- Luceafarul ( primele 7 strofe), George Toparceanu- Rapsodii de toamna si mai pregateste si un monolog, are sanse mari sa intre la UNATC I. L. Caragiale in aceasta sesiune”.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut luni directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, să rezilieze contractul pentru DN73 (Brașov-Bran) după ce a găsit doar 20 din 190 de muncitori pe şantier, anunță Digi 24. El a rupt contractul de reparaţie a drumului.