Îngrijorare și tristețe la sediul PSD. Ce le strigă șoferii când trec pe lângă sediu

(Last Updated On: May 26, 2019)

Îngrijorare în cadrul Partidului Social Democrat. La sediul PSD din Băneasa, nu se află liderul partidului, Liviu Dragnea. Potrivit programului său oficial, Dragnea ar trebui să meargă să voteze la ora 19.

Au venit la sediu consultanții israelieni ai PSD, consilierii lui Liviu Dragnea, Lia Olguta Vasilescu si șeful de campanie, Mihai Drăghici, transmite digi24.ro.

Îngrijorare și tristețe la sediul PSD. Ce le strigă șoferii când trec pe lângă sediu 1

Faptul că referendumul convocat de Klaus Iohannis pe teme de justiție și boicotat de PSD a îndeplinit deja pragul necesar validării îi face pe social-democrati să fie foarte supărați, pentru că strategia lor a fost să își țină electoratul acasă, să nu voteze la referendum, dar, pe cifrele vehiculate la această oră, se pare că această strategie i-a costat, existând pentru ei riscul să nu atingă 30 de procente la vot.

Liviu Dragnea este așteptat să ajungă la sediu la ora 21 pentru a ține discursul tradițional de învingător, sau de învins.

Între timp, din mașinile care trec prin fața sediului PSD se aude: „Băi, ciuma roșie, la pușcărie, praful să se aleagă de voi!”.