4 mașini ale românilor din Italia, incendiate în ultima lună de zile

(Last Updated On: May 31, 2019)

Patru incendieri de mașini, toate fiind proprietate a unor cetățeni români, au avut loc în ultima lună în Torremaggiore, o comună din provincia Foggia, din regiunea Apulia, Italia.

Ultimul caz a avut loc ieri, pompierii fiind chemați pentru a stinge flăcările care au cuprins un Renaul Modus, al unui cetățean român de 45 de ani, informează gazetaromaneasca.com.

4 mașini ale românilor din Italia, incendiate în ultima lună de zile 1

Episodul a avut loc în jurul orei 4 dimineața, atunci când locuitorii din zona Nicola Fiani au observat că partea din față a unei mașini era în flăcări.

Proprietarul mașinii, un român de 45 de ani este în prezent interogat de carabinieri, care vor să afle dacă el sau familia sa au avut probleme cu localnicii sau cu alte persoane rezidente în localitate.

Cazul este destul de alarmant dacă ținem cont de faptul că în ultima lună, au avut loc alte trei incendii ale unor mașini ale românilor.

În două dintre cazuri, pe 17 mai, proprietarii erau intreprinzători români în construcții. Tot în aceeași noapte a luat foc și mașina unui carabinier italian.

Un al cincilea caz a avut loc pe 1 aprilie, în urmă cu două luni.