Sondaj nou, ultimul înainte de alegeri. Catastrofă pentru PSD! Cum stau PNL, Alianța USR Plus, Pro România, ALDE, Udmr

(Last Updated On: May 22, 2019)

Rezultate catastrofale pentru PSD la ultimul sondaj înainte de alegeri. Iar Liviu Dragnea vrea să-și anunțe candidatura la prezidențiale pentru a scăpa, cumva, de condamnarea la închisoare de luni.

Potrivit datelor din BAROMETRU EUROPA FM din luna mai, PNL crește în opțiunile valide de vot, ajungând la 28,5%, PSD adună 21,1%, în scădere față de aprilie, iar a treia formațiune în opțiunile participanților la sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, este Alianța 2020 USR – PLUS, cu 19,6%. ALDE 9.8%, Pro Romania 9.9%, PMP 6,2%, UDMR 3,8%.
Sondaj nou, ultimul înainte de alegeri. Catastrofă pentru PSD! Cum stau PNL, Alianța USR Plus, Pro România, ALDE, Udmr 1

În ceea ce privește opțiunile de vot pentru alegerile prezidențiale, dacă acestea ar avea loc duminică, Klaus Iohhanis ar fi primul clasat, cu 43,5%, într-o ușoară creștere comparativ cu luna aprilie, fiind urmat de Călin Popescu Tăriceanu (19,8%) și Dacian Cioloș (13%). Liviu Dragnea coboară în opțiunile de vot cu 1,7% față de luna aprilie, având acum doar 7,0% din opțiunile valide de vot.
Sondaj nou, ultimul înainte de alegeri. Catastrofă pentru PSD! Cum stau PNL, Alianța USR Plus, Pro România, ALDE, Udmr 2
Revenim cu detalii!