Chiar așa! Șefi PSD, huiduiți de oameni pe stradă, au fugit în sediul PNL. Au fost dați afară! „Da, întâmplarea este reală. Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta, să iasă din nou să dea explicaţii cetăţenilor …”

(Last Updated On: May 23, 2019)

Nu este de mirare că PSD este la 21% în sondaje. În Transilvania nu contează acum au pierdut și Moldova. După ce au fost huiduiți la miting, cei de la PSD sunt huiduiți și când ies pe stradă cu pliante.

Președintele PSD Iași, Maricel Popa, mergea pe stradă împreună cu un grup de membri ai partidului și trecătorii au început să strige la ei și să îi huiduie. ”Îi claxonau pe stradă, oamenii huiduiau, dar erau zeci, sute de oameni, erau ca la orice protest spontan când vezi pe cineva şi vrei să-l înjuri îl claxonezi sau îl huidui”, a declarat pentru Digi24.ro
Chiar așa! Șefi PSD, huiduiți de oameni pe stradă, au fugit în sediul PNL. Au fost dați afară! „Da, întâmplarea este reală. Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta, să iasă din nou să dea explicaţii cetăţenilor ...” 1
(foto arhiva)

Costel Alexe, președintele PNL Iași. Acesta a povestit că omologul său de la PSD, Maricel Popa, a intrat în sediul PNL, ca să scape de furia ieșenilor, dar el și colegii săi de la PSD au fost dați afară.

”Au stat câteva minute până au ieşit colegii şi le-au spus să părăsească sediul de partid, ei ieşind după afară şi continuându-şi drumul. Evident că noi nu puteam să dăm dovadă de bunăvoinţă şi să-i primim cu ceai cald.

Au intrat şi apoi au fost invitaţi să iasă afară, dar da, întâmplarea este reală. Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta, să iasă din nou să dea explicaţii cetăţenilor municipiului Iaşi pentru nerealizările guvernului PSD-Dragnea pentru judeţul nostru”, a relatat președintele PNL Iași.