(Last Updated On: April 19, 2019)

O fetiță de numai 9 ani din Iași a fost tâlhărită de un bărbat, recidivist și condamnat pentru fapte similare.

Bărbatul i-a smuls copilei telefonul din mână, a fugit, iar fetița a alergat după el, fără să reaușească să îl prindă, informează stiripesurse.ro.

„Un bărbat de 44 ani din comuna Probota a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, după ce a fost identificat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Acesta este acuzat că, în timp ce se afla pe raza municipiului Iași, i-a smuls unei minore în vârstă de nouă ani telefonul mobil din mână. După ce i s-a sustras telefonul, fetița a fugit după el dar nu a reușit să îl prindă. A dat dovadă de curaj. Bărbatul este recidivist, mai fusese condamnat pentru furt și tâlhărie”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Laura Buștiuc.

(Video) O fetiță de nouă ani din România, tâlhărită de un recidivist, a fugit după agresor. Ce spune Poliția 1

Un rol important în identificarea bărbatului l-au avut și camerele de supraveghere din zona unde a avut loc tâlhăria.

Prejudiciul de aproximativ 450 de lei nu a fost recuperat, deoarece bărbatul a vândut telefonul înainte de a fi prins.

Atenție Poliția Iași: „ Încătușat pentru că ar fi jefuit o fată de nouă ani!
Un individ de 44 de ani, din localitatea Probota, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind suspectat că ar fi tâlhărit o fetiță de doar nouă ani.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, individul, care se afla pe strada Argeș, din municipiul Iași, ar fi smuls din mâna unei copile un telefon în valoare de aproximativ 450 de lei.

Suspectul a fost identificat ieri și a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, de către oamenii legii.

Acesta a fost dus în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, pentru a fi luate măsurile ce se impun”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!