(Last Updated On: April 15, 2019)

Liviu Dragnea a ajuns luni în jurul orei 10:45 la judecată pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Susținătorii lui Dragnea au început să strige PSD, PSD în tip ce jurnaliștii au fost îmbrânciți și loviți.

Dragnea a fost escortat de jandarmi care i-au făcut loc printre oamenii care se înghesuiau în jurul său. Jandarmii i-au îmbrâncit atât pe oamenii de la fața locului, cât și pe reporterii care transmit de la fața locului. Dragnea e îmbrăcat într-un sacou bleu cu cămașă albă, fără cravată, anunță G4 Media.

Cătălin Teniţă: „Daca as fi unul dintre cei cinci judecatori as intelege ca de pronuntarea lor imediata in cazul Dragnea depinde soarta justitiei si a tarii.

In principiu un apel schimba sentinta pe fond doar daca exista elemente noi.

Daca nu exista nimic diferit, atunci sa mentina sentinta. Daca exista elemente in favoarea inculpatului, sa-i dea o sentinta mai mica sau sa il absolve.

In oricare dintre aceste situatii, cred ca o pronuntare de indata (daca e posibil acest lucru) va faca un mare bine justitiei.

Altminteri, Dragnea va continua cu asaltul, cu amenintarile cu modificarile la cod, cu presiunile la CCR.
Si nu va fi vorba doar de cazul lui, ci de mii de cazuri care vot trebui rejudecate si/sau de mii de infractori care vor fi spalati si apretati”.

Vezia aici video:

Revenim cu detalii!